Samsung 4K Ultra HD TV UE65NU8050 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE65NU8050 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE65NU8050

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Prachtig beeld
De UE65NU8050 is een prachtige 4K Ultra HD TV van Samsung met een beeldformaat van 65 inch. Met deze TV geniet je van het mooiste beeld met de helderste details.
Ongekend detail
Samsung maakt bij de UE65NU8050 gebruik van verschillende technieken om jou het beste beeld te geven. Geniet van jouw favoriete films en series met beeld van ongekend detail.
De Picture Quality Index (PQI) is een getal dat aangeeft hoe goed de beeldkwaliteit is door aantal bepalende factoren te combineren, waaronder scherpte, helderheid, contrast, kleur en beweging. Hoe hoger de PQI, hoe beter de beeldkwaliteit. De UE65NU8050 scoort een 2600 in de index en dat is een hoge beoordeling.
HDR Elite zorgt voor een groot aantal helderheidsniveaus, zodat je zelfs de donkerste en lichtste scènes duidelijk kunt zien.
Het beeldpaneel is uitgerust met Dynamic Crystal Color technologie waardoor dynamische en kristalheldere kleuren de beelden tot leven brengen.
De TV heeft een 4K Ultra HD resolutie die 4 keer zo scherp is als Full HD. Geniet hierdoor van haarscherp beeld waarbij het lijkt alsof je zelf midden in de actie zit.
Het hart van de woonkamer
Het design van de UE65NU8050 zorgt ervoor dat de TV een verrijking is voor elke woning. Dankzij de Clean Cable Solution van Samsung heb je ook geen last meer van losse kabels, want deze werk je netjes weg via de voet van de TV. De bediening loopt gemakkelijk via de afstandsbediening, waar je ook alle aangesloten apparaten mee kan bedienen.
SmartThings
Verbind met SmartThings al jouw SmartHome apparaten met jouw televisie en krijg notificaties op jouw scherm te zien. Krijg bijvoorbeeld te zien dat de was klaar is terwijl je jouw favoriete serie zit te kijken. Alles om jouw leven net iets makkelijker te maken.

Laatst bekende prijs: € 1274.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE65NU8050 reviews

About the Author