Samsung 4K Ultra HD TV UE82MU7000 review

Samsung 4K Ultra HD TV UE82MU7000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 4K Ultra HD TV UE82MU7000

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Premium UHD TV UE82MU7000
Dynamic Crystal Color
Nog een stap verder met 1 miljard zichtbare kleuren. Na active crystal color is hier Dynamic crystal color Hierdoor is het kleurbereik vele malen groter dan andere schermen en komt het natuurlijk beeld tot leven.
UHD Dimming
Met UHD Dimming de kijkervaring naar een hoog niveau. Haarscherpe details en heldere kleuren worden getoond door UHD Dimming. Met deze techniek worden beelden verbeterd: zwart wordt nog zwarter en wit nog witter.
Precision Black
Precision Black technologie verbetert het contrast dankzij een optimale lichtproductie en maakt alles nog mooier en spectaculairder.
One Remote
Een opgeruimde salontafel met One Remote Control. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde aftandsbediening. Lekker makkelijk, lekker opgeruimd!
HDR 1000
Voor HDR was je beeld was nog nooit zo helder. Met 1000 nits zal geenenkel detail je ontgaan, elke scène weer genieten van een bioscoop helder beeld. Zo geniet je van een ontspannende kijkervaring, ook in de meest heldere kamers.
One Connect Box
Vanaf de TV loopt nog maar 1 kabel naar de unieke Samsung Connect box waardoor alle kabels netjes weggewerkt worden. Op deze box zitten alle in- en uitgangen die je nodig hebt voor een aansluiten van je randapparatuur.
UHD Certified
Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full-HD tv. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er beter uit dankzij de levensechte kleuren en optimale helderheid. Alle Samsung UHD tv’s hebben de officiële UHD-certificering en staan garant voor een hogere resolutie en de beste tv ervaring.
Smart View Smart Hub
Wil je jouw favoriete foto’s, films of muziek delen met familie? Verbind je mobiele apparaat makkelijk met je grote scherm en geniet van alle content. Werkt met Android 4.1+ en iOS 7.0+. Liever media delen van een usb of externe hard schijf? Gewoon inpluggen en de Smart TV doet de rest.

Laatst bekende prijs: € 4699.00

Bekijk alle Samsung 4K Ultra HD TV UE82MU7000 reviews

About the Author