Samsung 55 inch QLED TV QE55Q7C review

Samsung 55 inch QLED TV QE55Q7C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 55 inch QLED TV QE55Q7C

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Prachtige Ultra HD televisie
Deze gebogen QLED tv van Samsung is in alle opzichten een lust voor het oog. De dunne randen rondom het beeldscherm van 55 inch (139 centimeter) zorgen voor een nauwelijks zichtbare omlijsting. Hierdoor straat het adembenemende ontwerp van de QE55Q7C elegantie en verfijning uit. Dit wordt gecompleteerd door de fraai afgewerkte achterzijde die je superstrak tegen de muur aan kunt hangen en de vrijwel onzichtbare kabel die al je apparaten met elkaar verbindt. Wanneer je de televisie niet aan de muur wilt bevestigen, laat je alle kabels probleemloos uit het zicht door ze in de meegeleverde designvoet op te bergen. Deze Ultra HD televisie van Samsung is gemaakt met innovatieve metaallegeringen, die ervoor zorgen dat de unieke Quantum dot technologie volledig tot zijn recht komt en je dus geniet van superieure beeldkwaliteit.
Genieten van onovertroffen beeldkwaliteit
Op deze 4K televisie van Samsung geniet je van superscherpe beelden met meer contrast, diepte en kleur:
De allerhoogste beeldkwaliteit: dankzij meer dan acht miljoen pixels is ieder beeld op de Samsung QE55Q7C vier keer scherper dan op een gewone HD televisie. Daardoor kijk je naar televisiebeelden van de allerhoogste kwaliteit.
HDR geeft je onovertroffen contrast: 4K HDR (High Dynamic Range) zorgt voor een ongekend contrast op deze UHD televisie. Daardoor geniet je van meer scherpte in donkere beelden en in lichte scènes, en zie je opeens details die je eerst niet waren opgevallen.
Absurd mooie kleuren: het brede kleurenpallet van de QE55Q7C zorgt voor een prachtige kleurenzee met meer helderheid en echt donkere accenten. Daardoor zie je kleuren zoals je ze nog nooit eerder gezien hebt.
Ieder moment van de dag optimaal beeld: voor deze Ultra HD televisie maakt het niet wanneer je televisie kijkt of hoe licht het in je kamer is. De Quantum dot technologie van Samsung zorgt er namelijk voor dat je altijd de beste beeldkwaliteit hebt, ongeacht de lichtomstandigheden in de ruimte.
Televisiekijken verandert voorgoed in televisie beleven op het 55 inch beeldscherm van deze geweldige Samsung QE55Q7C Ultra HD televisie.

Laatst bekende prijs: € 1999.00

Bekijk alle Samsung 55 inch QLED TV QE55Q7C reviews

About the Author