Samsung 65 inch 4K Ultra HD TV UE65MU8000 review

Samsung 65 inch 4K Ultra HD TV UE65MU8000 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 65 inch 4K Ultra HD TV UE65MU8000

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Beleef 4K Ultra HD televisie op zijn best
Levensechte 4K resolutie op een levensgroot 65 inch scherm! Crystal Color techniek en HDR1000 dynamisch bereik zorgen voor een extreem kleurbereik met uitzonderlijk diepe contrasten. De elegante UHD televisie is uitgerust met Smart Hub en Smart View. Op het grote 65 inch beeldscherm van de Samsung UE65MU8000 komt de magische 4K resolutie volledig tot zijn recht. Met ongekende beeldscherpte en details komen natuurfilms, sportevenementen, series en bioscoopfilms voor je ogen tot leven. De UHD televisie zit bovendien boordevol geavanceerde techniek om het beeld helderder, kleurvoller en contrastrijker te maken.
Dynamic Crystal Color: Met een ontzettend breed palet van dynamische, kristalheldere kleuren worden alle facetten van het leven schitterend weergegeven.
HDR1000/Extreme: Het extreem hoog dynamisch bereik levert de authentieke lichtsterkte voor zowel de meest lichte als de meest donkere delen in een scene. Bioscoop helder beeld in je huiskamer!
Ultra Black: Invallend licht van lampen of de zon wordt door het scherm geabsorbeerd. Zo geniet je in elke omgeving en op elk moment van de dag optimaal van je content.
De Samsung UE65MU8000 past perfect bij je woonkamer
De 65 inch televisie heeft een schitterend 360° ontwerp, en ziet er van alle kanten fraai uit. De minimale omlijsting is aan de achterkant modieus gestroomlijnd en gepolijst. Het beeldscherm rust op een elegante driepoot van geborsteld aluminium, waarin aansluitkabels netjes worden opgeborgen. Je mediabox, spelcomputer, soundbar en andere apparaten worden via de externe One Connect Mini-Box aangesloten, zodat er maar één kabel naar de TV loopt. Met de afstandsbediening van de televisie kun je ook deze apparaten bedienen. De 4K Smart-TV opent een wereld aan digitaal entertainment. De Smart Hub zet alle contentdiensten op één scherm samen, zodat je met de afstandsbediening vlot door de verkleinde weergaven kunt scrollen. Om de televisie nog makkelijker te bedienen en zoekopdrachten sneller in te toetsen kun je de Smart View applicatie op je tablet of smartphone installeren. De Samsung UE65MU8000 4K TV biedt een fascinerende kijkervaring met verbluffende beeldkwaliteit. Je moet het zien om het te geloven.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle Samsung 65 inch 4K Ultra HD TV UE65MU8000 reviews