Samsung 65 inch QE65Q7F QLED TV 2017 review

Samsung 65 inch QE65Q7F QLED TV 2017 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 65 inch QE65Q7F QLED TV 2017

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung QE65Q7F: voor een ongeëvenaarde kijkervaring
Haarscherpe beelden waarop je de kleinste details ziet en een randloos design. Of je nu je favoriete serie op Netflix kijkt of jouw favoriete game speelt, de Samsung QE65Q7F staat voor een ongeëvenaarde kijkervaring!
Samsung loopt voorop als het gaat om innovatie van hun producten. Daar is de Samsung QE65Q7F een goed voorbeeld van. Deze televisie is uitgerust met de unieke Quantum Dot-technologie, die je een ongeëvenaarde kijkervaring bezorgt, of je nu je favoriete serie of film kijkt, of je lievelingsgame speelt. Dit in combinatie met comfortabele extraatjes zoals de OneConnect Box, één afstandbediening en Smart View zorgt ervoor dat je alles uit je TV haalt wat erin zit, en méér!
QLED: de nieuwste TV-innovatie
Samsungs unieke Quantum Dot-technologie zorgt door een innovatieve materiaallegering voor perfecte kleuren, haarscherpe contrasten en meer kleur. De krachtige QEngine analyseert de beelden en levert een haarscherp volmaakt beeld. Zo zie je een poolvos in de sneeuw of een zwarte kat in de nacht nog beter. QContrast zorgt voor meer diepte en door het randloze design ga je nog eer op in de beelden op het 65 inchgrote scherm. Bovendien maakt het niet uit vanuit welke hoek je kijkt, met QViewing Angle geniet je in je hele huiskamer van dezelfde kijkbeleving.
Onzichtbare kabels

Laatst bekende prijs: € 1799.00

Bekijk alle Samsung 65 inch QE65Q7F QLED TV 2017 reviews

About the Author