Samsung 65 inch QLED TV QE65Q7C review

Samsung 65 inch QLED TV QE65Q7C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 65 inch QE65Q7C QLED TV 2017

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung scherm zonder weerga
We twijfelen er niet aan dat je wel eens een mooie televisie hebt gezien. Het beeld had waarschijnlijk mooie kleuren en goed contrast. Toch durven we wel te beweren dat je nog nooit een televisie hebt gezien van de kwaliteit van deze Samsung QE65Q7. Deze maakt namelijk gebruik van Samsung's ongeƫvenaarde Quantum Dot technologie.
Beelden op een ongekende resolutie
Experts hadden verwacht dat het nog wel even zou duren voordat we op een televisie beelden zouden kunnen bekijken met een resolutie als die van de Samsung QE65Q7. De technici van Samsung gingen aan de slag om de volgende stap op het gebied van hoge resoluties te nemen en kwamen zodoende met Quantum Dot. De 4K Ultra HD beelden geven een nieuwe betekenis aan de term levensecht. Kleur, details… met deze televisie ga je het allemaal zien zoals je nog nooit eerder hebt gedaan.
Stijlvolle en elegante televisie
Die mooie televisie van Samsung is niet alleen een technologisch wondertje, maar ziet er daarnaast ook nog eens prachtig uit. Bij Samsung snappen ze dat je niet wil dat een televisie teveel het middelpunt van je interieur wordt. Een beeld zonder dat hier randen omheen zitten, prachtig gebogen… Als je toch wil pronken met deze televisie kan dat natuurlijk wel gewoon. Want dit is wel een televisie die snel op weg is om het meest stijlvolle element van je inrichting te worden. Dit is een televisie die je graag in je huiskamer neerzet of ophangt.
Waar zijn de kabels gebleven?
We geven eerlijk toe dat wij ook niet zo houden van al die kabels in de huiskamer. Helaas is het onvermijdelijk dat je veel kabels onder je televisie hebt hangen als je hier meerdere apparaten aan aansluit. Tenzij je alle stekkers in de One Connect Box steekt. Dit is een apart apparaatje dat je neer kunt zetten waar je dat maar wilt. Stop dit apparaatje wat ons betreft ergens in een kast, als er maar een enkele kabel naar de televisie kan lopen. Dat is ook gelijk de enige kabel die je nog maar nodig hebt. Perfect, want die raakt ook niet snel in de war! Dit is vooral ideaal als je het huis deelt met iemand die al die kabels nog minder waardeert dan jij!
Je hebt nog maar 1 afstandsbediening nodig
Wil jij weten hoe slim de Samsung QE65Q7 is? Hij is zo slim dat je maar een enkele afstandsbediening nodig hebt om al je apparaten mee te kunnen bedienen. Dat lees je goed, je zet hiermee niet alleen je televisie op een andere zender, maar bedient ook alle apparaten die je hier op hebt aangesloten. Dat mag je zodoende met recht een smart TV noemen!

Laatst bekende prijs: € 1949.00

Bekijk alle Samsung 65 inch QE65Q7C QLED TV 2017 reviews

About the Author