Samsung 65 inch QLED TV QE65Q8C review

Samsung 65 inch QLED TV QE65Q8C review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 65 inch QE65Q8C QLED TV 2017

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung QLED, de nieuwste innovatie in beeldscherm techniek
Dankzij geavanceerde Quantum dot technologie zorgt de Samsung QE65Q8C voor een ongekende 4K kijkervaring. Perfecte kleuren, betoverende contrasten en meeslepende HDR details.
Q Color: Innovatieve materiaallegering levert een haast absurd breed kleurenpalet met meer dan een miljard verschillende kleuren. Je televisiescherm verandert in een prachtige, gebalanceerde kleurenzee met nul procent kleurvervorming aan de randen.
Q Contrast: Meer diepte en hogere contrasten zorgen voor fenomenale beelden, die je in elke omgeving en op ieder moment van de dag even intens kan ervaren.
Q HDR: Het extreem hoge dynamisch bereik brengt zowel lichte als donkere delen van een scène feilloos in beeld.
4K Ultra HD resolutie: verbluffende details
De 3840 x 2160 Ultra HD resolutie deelt je beeldscherm in meer dan 8 miljoen pixels op. Bij films, documentaires of sportevenementen krijg je schitterende details gepresenteert op het grote 65 inch beeldscherm. De 4K resolutie zorgt eveneens voor uitzonderlijke helderheid en een optimale weergave van de kleuren.
Het volmaakte ontwerp van de Samsung QE65Q8C 65 inch QLED TV
Met een gestroomlijnd design, geheel metalen achterkant en een schitterende afwerking ziet de Q8C er van alle kanten fraai uit. Zowel op een voet als aan de muur past de televisie perfect in je woonkamer.
Randloos beeldscherm: Het 65 inch scherm is aan alle kanten randloos, waardoor je volledig opgaat in de content.
No Gap Wall-Mount: Het elegant gebogen scherm kan haast naadloos aan de muur worden gehangen.
Invisible Connection: Via één vrijwel onzichtbare kabel wordt de televisie verbonden met alle andere apparaten, zoals een soundbar, mediabox en spelcomputer.
De slimme televisie herkent alle aangesloten apparaten die je vervolgens met één afstandsbediening kunt bedienen. Smart Hub zet alle content overzichtelijk op één scherm en met behulp van de Smart View app kan je met een mobiel toestel door het menu surfen. De Samsung QE65Q8C brengt in sublieme 4K Ultra HD resolutie een wereld aan entertainment voor je ogen tot leven.

Laatst bekende prijs: € 2299.00

Bekijk alle Samsung 65 inch QE65Q8C QLED TV 2017 reviews

About the Author