Samsung 65 inch QLED TV QE65Q8F review

Samsung 65 inch QLED TV QE65Q8F review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 65 inch QE65Q8F QLED TV 2017

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

QLED. De nieuwste TV-innovatie.
Gewoon geweldig. QLED TV levert 100% kleurvolume dankzij een innovatieve materiaallegering. Ongekend kijkplezier dat nooit gaat vervelen.
100% Kleurvolume
Deze kleurenzee verandert voorgoed je idee van TV. Het haast absurd brede kleurenpalet van de Q8F valt nergens mee te vergelijken. Als je dit gezien hebt, wil je nooit meer iets anders.
Q Contrast
De Q8F staat voor fenomenale beelden met meer diepte en krachtigere contrasten. Laat je ieder moment van de dag en in elke omgeving betoveren door intense scènes.
Q HDR
Zie beelden die anderen niet kunnen zien. Laat je meeslepen in de scènes zoals de regisseur ze bedoeld heeft. Bekijk alle details die vroeger onzichtbaar bleven, zowel in donkere als in lichte beelden.
Q Viewing Angle
Zeg vaarwel tegen kleurvervorming en geniet door de hele kamer van dezelfde kijkbeleving. Met de levendige kleuren en supergrote kijkhoek van de Q8F zit je overal goed.
Past perfect
Blinkt uit in eenvoud en eigentijdse verfijning. Op een voet of aan de muur, de gestroomlijnde, schitterend afgewerkte Q8F, zonder zichtbare kabels, staat overal prachtig.
Invisible cable
Je kan alle apparaten met elkaar verbinden via één vrijwel onzichtbare kabel. Maak een eind aan bergen kabels die met elkaar in de knoop zitten.
Elegante achterkant
Zet je TV waar je maar wil. De achterkant is strak ontworpen en de kabels kunnen netjes worden opgeborgen in de elegante voet. Rustig en modern, ook aan de achterkant.
No Gap Wall-Mount
De Q8F kan nog strakker aan de muur gehangen worden. Hij ziet er van alle kanten fraai uit en past perfect in je woonkamer.
Grenzeloos 360° Design
Tijdloos design, volmaakt voor iedere omgeving. Ongestoord kijkplezier zonder zichtbare omlijsting. Verfijnd ontwerp met geheel metalen achterkant. De volgende stap in het design van een TV.
Volledig randloos design
Bekijk de wereld zonder afleiding. Omdat het scherm aan alle kanten randloos is, ga je werkelijk op in de content. Alles komt voor je ogen tot leven.
Het geheim zit aan de achterkant
Een nieuwe manier om je TV te monteren. Een QLED TV is voorzien van een one-mountoplossing waarmee je hem gemakkelijk tegen een muur kunt monteren of op je favoriete voet kunt plaatsen.
Slimmer dan ooit
Gewoon zitten en meteen genieten.
Één afstandsbediening
Ultiem bediengemak in de palm van je hand. Bedien alle aangesloten apparaten met één afstandsbediening.
Smart Hub
Alle content staat overzichtelijk samen op één scherm. Ga makkelijk naar verschillende contentdiensten, met handige miniatuurweergaven voordat je gaat kijken.
Auto Detection
Vindt en herkent al je aangesloten apparaten sneller. QLED TV toont automatisch de namen van de aangesloten apparaten en maakt het kiezen van de juiste ingang wel heel gemakkelijk.
Smart View
Verbind je mobiele apparaat makkelijk met je grote scherm en geniet van al je content. En dankzij de Smart View app kan je alles probleemloos bedienen met je mobiele toestel.

Laatst bekende prijs: € 2268.00

Bekijk alle Samsung 65 inch QE65Q8F QLED TV 2017 reviews

About the Author