Samsung 88 inch QLED TV QE88Q9F review

Samsung 88 inch QLED TV QE88Q9F review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung 88 inch QE88Q9F QLED TV 2017

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Samsung QE88Q9F geeft je pure helderheid
De Samsung QE88Q9F 4K Ultra HD geeft met zijn Quantum Dot-technologie haarscherpe beelden en een natuurgetrouw en scherp contrast. Door zijn bijzonder strakke design is deze 88 Inch TV meer dan een TV alleen. Dit kunstwerk past in elk interieur.
Kleuren en contrasten zoals ze bedoeld zijn
De introductie van Samsung's Quantum Dot-technologie betekende een revolutie in het kijken naar en ervaren van videobeelden. Het beeldscherm van deze Ultra HD TV is opgebouwd uit vele kleine deeltjes die als afzonderlijke lichtbron fungeren. Hierdoor is het mogelijk om nog meer kleuren natuurgetrouw weer te geven en de meest scherpe en natuurlijke contrasten helder op je netvlies te krijgen. Daarnaast zorgt de krachtige Q Engine processor in combinatie met de HDR 2000-technologie voor een perfecte beeldopbouw met name bij snelle beeldwisselingen, die je nu ook haarscherp kunt volgen. Dit is kijken zoals het bedoeld is.
Een smaakvol en strak design
De Samsung QE88Q9F is zo vormgegeven dat het niet echt uitmaakt vanuit welke hoek je naar je TV kijkt. Je hebt geen last meer van kleurvervormingen waardoor het nu nog beter mogelijk is om een programma zoals een voetbalwedstrijd in een groot gezelschap te bekijken. Iedereen heeft immers kristalhelder beeld. Ook zul je geen losse snoeren zien of een omlijsting die de aandacht kan afleiden. Wat je krijgt is een puur beeldscherm dat bovendien met zijn smaakvol vormgegeven No Gap Wall-Mount heel eenvoudig aan je muur kan worden gemonteerd. Gebruik je jouw TV ook als monitor voor diverse apparaten zoals een game-console, je smartphone of laptop? Je kunt via Smart View doodeenvoudig schakelen van het ene apparaat naar het andere. Je bedient alles met slechts één afstandsbediening.
Na deze TV wil je geen andere meer
De Samsung QE88Q9F geeft je meer dan alleen maar optimaal beeld en natuurgetrouw geluid. Als je gebruik maakt van Smart Hub, heb je ook op een overzichtelijke manier toegang tot het aanbod van een groot aantal interessante contentdiensten. Hierdoor kun je optimaal genieten van alles wat deze moderne 4K Ultra HD TV mogelijk maakt.

Laatst bekende prijs: € 14998.00

Bekijk alle Samsung 88 inch QE88Q9F QLED TV 2017 reviews