Samsung LED TV UE43M5600 review

Samsung LED TV UE43M5600 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung LED TV UE43M5600

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een rijke kijkbeleving met de Samsung UE43M5600
Als je geen standaard TV zoekt, dan is de Samsung UE43M5600 echt iets voor jou. Met deze Full HD Led TV kies je voor innovatieve techniek in een hypermodern jasje. Zowel de prestaties als de vormgeving van deze TV zijn van het hoogste niveau zodat je op alle fronten geniet van een rijke kijkbeleving.
Veel mogelijkheden en haarscherpe beelden
De Samsung UE43M5600 biedt je veel verschillende mogelijkheden en haarscherpe beelden waarmee je in je woonkamer bijna in bioscoopkwaliteit kunt kijken naar je favoriete programma’s, films, series en YouTube video’s. Het spelen van de nieuwste spellen is met de beeldkwaliteit van deze TV een nog leukere bezigheid. Dankzij het Purcolor systeem zij de kleuren op het 43 inch beeldscherm levensecht. De Micro Dimming Pro techniek en de Contrast Enhancer doen er nog een schepje bovenop door je een nog betere doortekening van donkere gedeeltes en extra beelddiepte te bieden. En het geavanceerd algoritme van de Ultra Clean View zorgt voor minder vervorming en verbeterd je beeldkwaliteit nog verder. Zo haal je de wereld in huis met een digitaal topapparaat dat je keer op keer verstelt doet staan. Met de aanschaf van de fraai ontworpen Samsung UE43M5600, kies je voor een ultieme ervaring op het gebied van beeld en geluid en maximaal bedieningsgemak door de multifunctionele afstandsbediening waarmee je alle op de TV aangesloten apparaten kunt bedienen. Met deze digitale krachtpatser beschik je onder meer over:
een slank gestroomlijnd design
een comfortabel beeldscherm van 43 inch
full HD beeldkwaliteit met extra scherpte en natuurlijke kleuren
optimaal bedieningsgemak
een vloeiende beeldfrequentie van 800 PQI
een Quad Core processor voor nog meer beeldkwaliteit
Ingebouwd wifi
3x HDMI, 2x USB, CI+ aansluitingen Een Smart TV als de Samsung UE43M5600 is een waardevol multi-entertainment apparaat waaraan je dagelijks veel plezier kunt beleven. Je kunt deze TV bestellen in de online winkel van BCC of aanschaffen in een van de filialen.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Samsung LED TV UE43M5600 reviews

About the Author