Samsung LED TV UE49M5600AWXXN Outlet review

Samsung LED TV UE49M5600AWXXN Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung LED TV UE49M5600

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Samsung UE49M5600A: ontdek Full HD TV met hogere beeldkwaliteit
In full HD TV kijken en met een beeldscherm van 49 inch van je huiskamer een bioscoop maken, dat kun je verwachten van een toestel als de Samsung UE49M5600A. Deze TV beschikt over topkwalificaties en stelt je door toepassing van het geavanceerde algoritme van de Ultra Clean View in de gelegenheid om in een hogere beeldkwaliteit met minimale vervorming te genieten van films, TV programma’s, series en spellen.
Nog meer kijkplezier door innovatie en topprestaties
Met de Samsung UE49M5600A beleef je nog meer kijkplezier door het gebruik van vernieuwende technieken die zorgen voor innovatieve oplossingen en topprestaties qua realistische beeld- en geluidsweergave. Met deze televisie kies je voor een product van een topfabrikant. Zo beschikt deze TV onder andere over een methode die de diepte per schermgebied varieert en zo voor een levendig beeld zorgt. Exactere kleuren en een verbeterde doortekening van donkere gedeeltes worden door de Micro Dimming Pro bewerkstelligd. En de Purcolor zorgt voor TV-entertainment met natuurlijke kleuren en exacte details. Daarbij stelt de Smart Hub je in de gelegenheid om met praktische miniatuurweergaven overzichtelijk alle kanalen op één scherm te bekijken. Als je de Samsung UE49M5600A in huis haalt, beschik je over een hypermoderne televisie met ongekende mogelijkheden en een strak modern design. Tel daar de grote gebruiksvriendelijkheid bij op en je zult zien dat deze TV alles in zich heeft om jou langdurig uitstekende diensten te bewijzen. Deze hoogwaardige smart TV heeft aantrekkelijke specificaties zoals;
een ruim bemeten 49 inch LED beeldscherm
full HD beeldkwaliteit
een geavanceerde algoritme voor minimale vervorming
een resolutie van 1920 x 1080 Pixels
PQI Beeldverversing technologie
Smart TV met wifi internet en timeshift
ingebouwde 20 W luidsprekers
een On Screen Display
een fraai slank design
Je kunt de geweldige Samsung UE49M5600A eenvoudig aanschaffen in de online winkel of bij een BCC-vestiging bij jou in de buurt.

Laatst bekende prijs: € 647.00

Bekijk alle Samsung LED TV UE49M5600 reviews