Samsung QLED 8K TV QE85Q900 review

Samsung QLED 8K TV QE85Q900 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung QLED 8K TV QE85Q900

Product informatie:

Samsung QLED 8K TV QE85Q900
Beleef een ongekend scherpe beeldervaring met de QLED 8K QE85Q900. Deze QLED TV maakt gebruik van 8K beeldpanelen wat 4 keer meer pixels oplevert dan 4K en maar liefst 16 keer meer pixels dan bij Full HD. Hierdoor zie je nog meer diepte en detail en ga je volledig op in de actie. Bij het kijken van een film of het spelen van een game heb je niet langer het gevoel dat je naar een TV kijkt, maar alsof door een raam naar buiten kijkt. Met deze TV ben je klaar voor de toekomst en geniet je van scherp beeld zoals je dat nog nooit beleefd hebt!
Perfect reality
Samsung past bij de QE85Q900 speciale technieken voor de meest realistische kijkervaring ooit.
8K AI Upscaling. Dankzij de zeer krachtige Quantum Processor kan de QLED 8K QE85Q900 reguliere beelden upscalen naar een superieure 8K-resolutie. Ongeacht of je een film streamt, of een DVD of Blu-ray kijkt, zorgt de 8K-upscaling voor zoveel detail dat het net lijkt alsof je de film voor de eerste keer ziet.
De QE85Q900 heeft een PQI van 4000. De Picture Quality Index (PQI) is een getal dat aangeeft hoe goed de beeldkwaliteit is door aantal bepalende factoren te combineren, waaronder scherpte, helderheid, contrast, kleur en beweging. Hoe hoger de PQI, hoe beter de beeldkwaliteit. Speciaal voor deze TV heeft Samsung deze index naar boven bijgesteld wat duidelijk aangeeft dat de kwaliteit van deze TV van eenzame klasse is.
De QLED TV’s van Samsung zijn de eerste ter wereld met een 100% kleurvolume. Hierdoor zie je niet alleen bij donkere, maar ook bij lichte beelden de subtielste kleurschakeringen. Op een traditionele televisie is die heldere hemel bijna wit, en valt de wolk nauwelijks op. Maar dankzij QLED zie je een stralende helderblauwe hemel, waartegen de wolk des te beter afsteekt. Zeker in combinatie met de HDR10+ ondersteuning en Direct Full Array Elite geniet je van een kleurdiepte en detail van ongekend hoog niveau en beleef je alles alsof je er zelf bij bent.
De stijlvolle oplossing
De QE85Q900 heeft prachtig beeld om naar te kijken, maar zodra hij uit staat wil je het liefst dat hij niet opvalt. Dankzij de Ambient Mode is dit ook probleemloos mogelijk. De QE85Q900 heeft verschillende opties zodat de TV volledig opgaat in jouw interieur. Met de optie ‘DECOR’ kun je kunst tonen op het scherm om de ruimte waar de TV in staat net dat beetje extra te geven. Of blijf op de hoogte met de optie ‘INFO’, waarbij er informatie wordt getoond zoals het weer en nieuwupdates. Het is daarbij zelfs mogelijk om de muur op het scherm na te bootsen zodat het net lijkt alsof de TV er niet eens hangt.
Dit effect wordt versterkt door de One Invisible Cable. Hierdoor loopt er slechts 1 dun kabeltje naar de QE85Q900, waarbij ook de stroom door deze kabel gaat. Zeker als de TV wordt opgehangen wordt je niet langer afgeleid door een hele bos aan kabels. De One Invisible Cable is maar liefst 15 meter lang en wordt aangesloten op de One Connect Box, waar je vervolgens al jouw apparatuur op kunt aansluiten. Hierdoor kun je de TV overal plaatsen zonder een wirwar van kabels en blijft jouw woning netjes en strak. Het is zelfs mogelijk om via de One Connect Box met de afstandsbediening van de QE85Q900 alle aangesloten apparatuur te bedienen. Je hoeft dus ook nooit meer te zoeken en je kunt al jouw apparatuur netjes in een meubel plaatsen.
 
Klik hier voor meer informatie over Samsung QLED 8K

Laatst bekende prijs: € 8999.00

Bekijk alle Samsung QLED 8K TV QE85Q900 reviews

About the Author