Samsung The Frame UE43LS003ASXXN review

Samsung The Frame UE43LS003ASXXN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung The Frame UE43LS003ASXXN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

The FrameArt when it’s off, TV when it’s on.
The Frame X Scholten & Baijings
Een exclusieve samenwerking
Scholten & Baijings, bekend om hun opvallende en verrassende gebruik van kleuren, hebben een gepersonaliseerde porseleinblauwe omlijsting ontworpen. Het is een prachtige kleur die ieder kunstwerk op het scherm benadrukt. Scholten & Baijings heeft daarnaast ook exclusieve content voor The Frame ontwikkeld. Deze kunstwerken met geometrische vormen en prachtige kleuren zijn verkrijgbaar in de Art Store.
Art Mode
Laat je elke dag opnieuw inspireren
Leun achterover en stel je een schitterend toestel voor waarmee je eenvoudig kunstwerken of foto's kunt tonen. Zie je woning tot leven komen met The Frame.
Samsung-collectie
Een kunstcollectie in één lijst
Geef je woonkamer een update en geniet van wisselende beelden met jouw selectie kunstwerken en foto's van geweldige kunstenaars. Blader door een kunstcollectie die speciaal is samengesteld voor The Frame, en voeg cultuur toe aan je dagelijks leven.
Art Store
Betreed een nieuwe wereld van kunst, wanneer je maar wilt
Ontdek een uitgebreidere kunstcollectie en meer beeldmateriaal in de Art Store. Als je lid wordt, krijg je onbeperkt toegang tot een uitzonderlijk assortiment van kunstwerken en foto's, van klassieke werken tot hedendaagse kunst.
Mijn collectie
Omlijst je favoriete momenten
Je kan gemakkelijk je eigen foto's, of een nieuw familieportret, uploaden en tentoonstellen. Stuur je foto's eenvoudig naar The Frame via je mobiel of met een USB-stick.
Passe partout vorm & kleur
Kunst tonen op verschillende manieren
Met The Frame zorg je er gemakkelijk voor dat de presentatie van je kunst perfect in jouw interieur past. Kies uit verschillende opties om de passe partout in de juiste vorm en kleur te vinden die het beste bij de kunstwerken past.
The Frame Design
Maak je kamer mooier met kunst
Omdat hij op een echte lijst lijkt, maakt The Frame je woonruimte altijd mooier. Het grote scherm biedt een groots display voor kunst, waardoor het beeld altijd indruk maakt – of de tv nu aan of uit staat.
The Frame personaliseren
Stem hem af op je eigen stijl
De keuze is aan jou als het op The Frame aankomt. Kies de ideale verwisselbare lijst voor je kamer, je smaak, of het kunstwerk. Magneten zorgen ervoor dat de lijst gemakkelijk bevestigd en verwijderd kan worden.
Verander het uiterlijk met verwisselbare lijsten met kliksysteem
Helderheidsensor
Door het omgevingslicht te detecteren past de helderheidsensor automatisch de helderheid en kleurtoon van het scherm aan voor een natuurlijke belichting. Je ziet je kunst dus altijd zoals het bedoeld is. Dag en nacht.
4K-resolutie (Ultra-HD)
Zie de wereld in 4K Ultra-HD
Beelden zijn scherper en gedetailleerder met de 4K Ultra-HD-technologie van The Frame. Dit is 4 keer gedetailleerder dan Full HD, waardoor je zeker weet dat alles op je scherm duidelijk en helder te zien is.
Groot dynamisch bereik
Zie details tot leven komen
Scènes in licht of donker zijn in detail te zien op The Frame door zijn HDR-capaciteiten. Details komen tot leven, wat je ook kijkt.
Smart
Slimmer dan ooit
Pas The Frame snel en gemakkelijk aan met de One Remote Control. Zo verander je eenvoudig de kunstwerken, de instellingen en de zender. Ook krijg je toegang tot de Smart Hub waar je kunt genieten van uiteenlopende content.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Samsung The Frame UE43LS003ASXXN reviews

About the Author