Sony 43 inch LED TV KDL43RF450 review

Sony 43 inch LED TV KDL43RF450 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 43 inch LED TV KDL43RF450

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Herontdek elk detail in Full HD
X-Reality PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende Full HD-helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Zie hoe de architectuur van het gebouw wordt versterkt met meer details.
Smart Plug & Play
Op vakantie geweest? Neem maar comfortabel plaats op je bank want de vakantiefoto's kun je terugzien op jouw Sony TV. Met Smart Plug & Play kun je niet alleen je foto's delen en laten zien maar ook je video's en muziek afspelen vanaf meerdere apparaten zoals je smartphone en tablet.
Ook gemaakt om te luisteren
Zoals hierboven genoemd is deze Tv er ook voor gemaakt om muziek af te spelen. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die je lijkt te omringen.
Alles draait om het beeld
Maximaliseer jouw ruimte, minimaliseer jouw kabels. Deze mooie slanke HDR-tv wordt omlijst door een smal frame met aluminium look, waardoor de tv goed in jouw interieur past. Kabels worden aan de voorkant verborgen dankzij een slim opbergsysteem.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Sony 43 inch LED TV KDL43RF450 reviews