Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF8596 review

Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF8596 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF8596

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Realistisch 4K HDR-entertainment op dit grote TV-scherm
Ervaar Sony's processor, beeldopschaling en kleurreproductietechnologieën op dit grote tv-scherm samenkomen in verbazingwekkend realistisch 4K HDR-entertainment.
Eén chip, ongelofelijk realistische beelden
Met Object-based HDR remaster en Super Bit Mapping 4K HDR-technologie biedt de 4K HDR Processor X1 meer diepte, structuur en natuurlijke kleuren. Je ziet pure kleuren met een hoger helderheidsniveau voor bijzonder levensechte beelden.
Ontdek elk detail opnieuw in 4K
Met 4K X-Reality PRO wordt elk beeld verbeterd om ware 4K-kwaliteit te benaderen, voor buitengewone helderheid. Beelden worden in realtime scherper en gedetailleerder gemaakt voor nog meer detail in elk onderdeel en de opbouw van het beeld.
De pracht van levensechte kleuren
Zie overal om je heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Met geavanceerde spraakbesturing
Zodra je hebt gezegd wat je wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV krijg je razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Het draait alleen om het beeld
Geen afleiding, enkel prachtige beelden. Het smalle, verfijnde aluminium frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft en kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen.

Laatst bekende prijs: € 1099.00

Bekijk alle Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF8596 reviews

About the Author