Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF9005 review

Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF9005 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF9005

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Fijne details bij donker en licht
De 4K HDR Processor X1 Extreme biedt een uitzonderlijk gedetailleerde weergave dankzij de krachtige real-time beeldverwerking. De beelden worden opgeschaald naar een kwaliteit die 4K HDR benadert. Uitzonderlijk levendig en scherp.
Donkere scènes in detail
Prachtige nachtopnamen met stralende lichten en dieper zwart. Met wel zes maal zoveel contrast als op conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder op deze 4K HDR TV met X-tended Dynamic Range PRO.
Ontdek entertainment in geweldige 4K HDR
Met deze tv geniet je optimaal van de spanning van films en games in 4K HDR. De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10, Hybrid Log-Gamma en Dolby Vision.
Met geavanceerde spraakbesturing
Zodra je hebt gezegd wat je wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV krijg je razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Het draait alleen om het beeld
Geen afleiding, enkel prachtige beelden. Het smalle, verfijnde aluminium frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft en kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen.

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle Sony 49 inch 4K Ultra HD TV KD49XF9005 reviews

About the Author