Sony 4K Ultra HD TV KD55A1BAEP review

Sony 4K Ultra HD TV KD55A1BAEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55A1BAEP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ga voor de ultieme kijkervaring met de KD55A1BAEP
De ultieme tv ervaring beleef je met de Sony 4K Ultra HD OLED TV KD55A1BAEP. Met meer dan 8 miljoen pixels die zelfverlichtend zijn en de X1 Extreme™-processor komt je beeld tot leven dankzij heldere kleuren en diepe zwarttinten.
Een uitzonderlijk beeld: KD55A1BAEP
De combinatie van de 4K HDR Processor X1™ Extreme en het TRILUMINOS™-display zorgt voor een weergave van kleuren die weergaloos is. DeX1 Extreme heeft als voordeel dat kleuren natuurlijk zijn. Het beeld wordt hierdoor echter en de ervaring intenser. De 4K HDR geeft meer diepte, helderheid en details. Waar je vroeger enkel zwarte achtergronden kon zien, zijn nu ook de kleinste accenten in de schaduw zichtbaar. Dit zorgt voor een geheel nieuwe beleving van je films en series. Het TRILUMINOS™-display tenslotte heeft een zeer breed pallet waardoor ook de kleinste kleurschakeringen duidelijk aanwezig zijn.
Het perfecte geluid van de KD55A1BAEP
Waar veel tv-speakers van de zijkant van het toestel geluid naar je toesturen, krijg je bij de Sony 4K Ultra HD OLED TV geluid van het volledige scherm. Zo wordt elke entertainmentervaring levensecht en krijg je het gevoel deel uit te maken van de dingen die je ziet. De speakers zijn geïntegreerd waardoor je ze amper ziet wat bijdraagt tot de strakke look & feel van het toestel.
Geniet van het gemak van spraakbesturing
Geen zin om de hele tijd met de toetsen van de afstandsbediening te knoeien? De Sony 4K Ultra HD OLED TV beschikt over een geavanceerde spraakbesturing die je toelaat om met je stem in een mum van tijd het juiste programma uit te kiezen. Je geeft enkele simpele commando's via de afstandsbediening en surft razendsnel doorheen het entertainmentgedeelte.
Tijdloos en modern design
Omdat je tv meestal een prominente plek inneemt binnen de kamer, is het belangrijk dat hij tijdloos en strak oogt. De KD55A1BAEP kent een mooie vormgeving waarbij alles is opgebouwd om enkel nog het beeld zelf zichtbaar te laten. Aan de muur lijkt het wel alsof hij zweeft. Aanweg, maar wel op een subtiele manier.

Laatst bekende prijs: € 2499.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55A1BAEP reviews

About the Author