Sony 4K Ultra HD TV KD55AF8 review

Sony 4K Ultra HD TV KD55AF8 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55AF8

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Steeds dichter bij de werkelijkheid met de Sony KD-55AF8 4K Ultra HD TV
De Sony KD-55AF8 combineert het nieuwste op het gebied van OLED-schermen, processors en geluidstechnologie is tot adembenemend 4K HDR-tv-entertainment.
Niets kan hieraan tippen
Beelden komen tot leven met diep zwart en natuurlijke kleuren. De ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd door de X1 Extreme-processor. Deze 4K OLED-tv van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast.
Krachtiger, mooier, beter
De 4K HDR Processor X1 Extreme van de Sony KD-55AF8 biedt een uitzonderlijk gedetailleerde weergave dankzij de krachtige realtime beeldverwerking. De beelden worden opgeschaald naar een kwaliteit die 4K HDR benadert.
Geluid zoals je nog nooit hebt gezien
In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid van het volledige scherm, waardoor je kunt opgaan in nieuwe entertainmentervaringen. Het beeld en geluid zijn perfect in balans.
De pracht van het leven, vertoond met extra kleuren
Zie overal om je heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint natuurgetrouw weer.
Transformeer je kijkervaring met Dolby Vision
Breng scènes tot leven met prachtige highlights, diepere donkere tinten en levendige kleuren. Dolby Vision is een HDR-oplossing die een overweldigende bioscoopervaring creëert in jouw eigen woonkamer.
Ontdek nieuwe werelden met je stem
Zodra je hebt gezegd wat je wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op de Sony KD-55AF8 krijg je razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Discreet ontworpen voor het scherm
Deze 4K HDR OLED-tv heeft een strakke minimalistische vormgeving die jou gefocust houdt op wat belangrijk is, de film.

Laatst bekende prijs: € 2299.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55AF8 reviews

About the Author