Sony 4K Ultra HD TV KD55AF9BAEP review

Sony 4K Ultra HD TV KD55AF9BAEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55AF9BAEP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony KD55AF9BAEP
Dompel je onder in de meest authentieke entertainment ervaring ooit met de 4K Ultra HD KD55AF9BAEP van Sony. Het OLED-scherm zorgt ervoor dat beelden met haarscherpe details en onvoorstelbare kleuren worden weergeven. Geniet van films waarbij zwart echt zwart is en natuurlijke kleuren echt tot leven komen.
Sony Master Series
De KD55AF9BAEP is onderdeel van de Master serie van Sony, waarbij verschillende technieken zorgen voor een uitzonderlijke realistische weergave van beelden. Hierdoor haal je met de KD55AF9BAEP niet slechts een TV in huis, maar een entertainment-ervaring zoals je nooit eerder beleefd hebt. Het 4K paneel heeft een 4 keer hogere resolutie van Full HD zodat je geen enkel detail meer mist.
De Picture Processor X1 heeft een ongeëvenaarde beeldverwerkingskracht waardoor hij honderden verschillende voorwerpen op het scherm kan herkennen en de helderheid en kleur van deze details verbeteren.
OLED staat bekend om zijn fantastische kleurweergave. De KD55AF9BAEP maakt daarbij gebruik van de Pixel Contract Booster voor een beter kleurcontrast en een hogere helderheid. Op die manier komen het diepe zwart en de natuurlijke kleuren van OLED nog beter tot hun recht. Hierdoor komt alles wat je kijkt nog meer tot leven.
Het TRILUMINOS-display van Sony gebruikt een brede palet aan kleuren zodat jij geniet van meer kleurdetail. Bovendien ondersteunt de KD55AF9BAEP ook HDR-beelden zodat kleuren en contrasten echter lijken dan ooit tevoren. Hierdoor blijven details goed zichtbaar, of je nu kijkt naar een witte wolk aan de hemel of een scene in een donkere steeg.
Motionflow XR zorgt ervoor dat beelden soepel lopen. Deze innovatieve technologie maakt extra frames en voegt deze toe tussen de originele beelden. Snelle actie, zoals bij gaming of sportwedstrijden, zijn voor de KD55AF9BAEP geen enkel probleem.
Acoustic Surfice Audio+
Door Acoustic Surface-technologie spat het geluid rechtstreeks van uw scherm. Twee innovatieve bedieningselementen achter de televisie trillen zachtjes om geluid te creëren dat met de film meebeweegt, zodat de dialogen en special effects op precies de goede plek in het scherm terecht komen. Hierdoor ga je nog meer op in de actie, zonder dat je extra speakers hoeft aan te sluiten. Een subwoofer levert de diepe en krachtige bastonen voor de dynamische actiescènes.

Laatst bekende prijs: € 2999.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55AF9BAEP reviews

About the Author