Sony 4K Ultra HD TV KD55XE7096BAEP Outlet review

Sony 4K Ultra HD TV KD55XE7096BAEP Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55XE7096

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony 4K Ultra HD TV KD55XE7096
Ervaar het beste entertainment met de XE70 4K HDR-tv met geïntegreerde YouTube™ . Til uw entertainmentervaring naar een hoger niveau met premium streaming en X-Reality™ PRO-technologie.
Ontdek de details met 4K-HDR
Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.
Geniet van games in HDR met PlayStation®
De 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation®4 en de PlayStation®4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met levensechte texturen en prachtig levendige kleuren.
Ontdek elk detail opnieuw in 4K
4K X-Reality™ PRO-beeldverwerking, exclusief voor Sony, schaalt elke pixel op voor opmerkelijke helderheid. Pixels in meerdere frames worden geanalyseerd, en beelden worden scherper gemaakt en verfijnd in realtime.
Gemaakt om te luisteren
Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.
Alles draait om het beeld
Maximaliseer uw ruimte, minimaliseer uw kabels. Deze mooie slanke tv wordt omlijst door een smal aluminium frame, waardoor hij goed in uw interieur past. Snoeren worden aan de voor- en achterkant verborgen dankzij een slim kabelsysteem.
Open YouTube™ met slechts één klik
Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud.

Laatst bekende prijs: € 899.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55XE7096 reviews

About the Author