Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP review

Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP

Name
Review score

Product informatie:

Grote 4K Sony televisie met HDR en Android
De Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP heeft een beelddiagonaal van 55 inch. Voorzien van HDR technologie zorgt de 4K HDR Processor X1 voor een topkwaliteit kijkervaring met de scherpste beelden.
Levensechte beelden op een groot scherm
Geniet van levensechte kleuren op het TRILUMINOS display in een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Het grote beeldscherm van 55 inch (139,7 cm) geeft haarscherp beeld voor een ultiem kijkplezier. ClearAudio+ zorgt voor natuurgetrouw geluid uit de 2 luidsprekers van 20 Watt.
High Dynamic Range voor een groter kleurbereik
Deze Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP heeft HDR technologie aan boord. HDR staat voor High Dynamic Range en geeft een veel groter kleurbereik dan een televisie zonder deze technologie. Dit zul je met name merken in donkere en lichte beelden. Een schaduw is niet meer alleen zwart, maar bevat nu veel meer tinten. Hierdoor ontdek je details die je voorheen nooit op je televisie hebt kunnen zien. HDR geeft een betere helderheid, meer kleuren en toont meer details dan ooit.
Toegang tot internet met Android
De Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP is een Smart televisie, wat wil zeggen dat je direct toegang hebt tot het internet via Wi-Fi. Deze televisie is voorzien van het Android besturingssysteem, waardoor je kunt streamen, uitzendingen terugkijken of apps kunt gebruiken.
Strakke aluminium afwerking zonder zichtbare kabels
Het scherm beschikt over een aluminium afwerking met een smal frame. Hierdoor is er bijna geen rand zichtbaar om het scherm en blijft je aandacht puur bij datgene wat er op het beeldscherm gebeurd. De meegeleverde kabelhouder zorgt ervoor dat er geen kabels zichtbaar zijn.
Geniet van topkwaliteit entertainment
Voor natuurgetrouwe beelden met een ongekend kleurbereik zit je bij de Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP helemaal goed. Voorzien van een hoge resolutie in 4K, HDR technologie en het Android besturingssysteem is dit een zeer complete televisie voor iedereen die van entertainment wilt genieten in de beste kwaliteit.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55XE8596BAEP reviews