Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9305BAEP review

Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9305BAEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9305BAEP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Schermverlichting met buitengewone helderheid
U voelt het zonlicht tussen de bomen door stralen. Onze Slim Backlight Drive+ leidt licht naar die plekken waar het nodig is, waardoor scènes extra helderheid en een diep contrast krijgen.
De ultieme 4K HDR-tv
Ontdek alle aspecten van deze prachtig gestylede tv met innovatieve Slim Backlight Drive+ en geniet van het beste van twee werelden: buitengewoon gedetailleerde beelden in een ultradunne vormgeving.
Ervaar de realiteit zoals bedoeld
4K HDR Processor X1™ ExtremeX1 Extreme geeft beelden en kleuren natuurgetrouw weer, zoals u ze graag wilt zien.
Ontdek de details met 4K-HDR
4K High Dynamic RangeDeze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.
De realiteit onthuld met ongekend contrast
X-tended Dynamic Range™ PROGeniet van een prachtige nachtweergave met stralende lichten en dieper zwart. Met tot wel tien keer het contrast van conventionele led-tv's zijn donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder.
De pracht van levensechte kleuren
TRILUMINOS™-displayZie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Alles draait om het beeld
Het ultradunne profiel en het smalle frame van deze tv zorgen ervoor dat uw aandacht volledig bij het entertainment blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen en dankzij de draaibeugel met platte bevestiging hebt u eenvoudig toegang tot poorten en aansluitingen.
Ontdek nieuwe werelden met uw stem
Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Laatst bekende prijs: € 1499.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD55XE9305BAEP reviews

About the Author