Sony 4K Ultra HD TV KD65A1BAEP Outlet review

Sony 4K Ultra HD TV KD65A1BAEP Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD65A1BAEP Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony 4K Ultra HD OLED TV KD-65A1
 
 
Niets kan hieraan tippen
Het beeld komt echt tot leven met diepe zwarttinten en natuurlijke kleuren. Meer dan 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd door de X1 Extreme™-processor. De OLED-tv van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast.
4K HDR Processor X1™ Extreme
X1 Extreme geeft beelden en kleuren natuurgetrouw weer, zoals u ze graag wilt zien.
4K High Dynamic Range
Deze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.
TRILUMINOS™-display
Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Geluid zoals u nog nooit hebt gezien
In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid van het volledige scherm, waardoor u kunt opgaan in nieuwe entertainmentervaringen. Het beeld en geluid zijn perfect in balans.
360 graden design en elegantie
Deze OLED-tv is niet alleen mooi, hij is ook zo ontworpen dat u de standaard en de speakers vrijwel niet meer ziet. Het lijkt alsof de tv zweeft en het enige dat overblijft is schitterend beeld.
Ontdek nieuwe werelden met uw stem
Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Android 4K-tv's van Sony worden aanbevolen door Netflix
Netflix vindt voor u de televisies met de beste prestaties, eenvoudige toegang tot apps en nieuwe functies voor een betere Smart TV. Met door Netflix aanbevolen tv's kunt u genieten van populaire series en films met een speciale knop en spraakbesturing.

Laatst bekende prijs: € 4299.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD65A1BAEP Outlet reviews

About the Author