Sony 4K Ultra HD TV KD65AF8 review

Sony 4K Ultra HD TV KD65AF8 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD65AF8

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Steeds dichter bij de werkelijkheid
Het nieuwste op het gebied van OLED-schermen, processors en geluidstechnologie is gecombineerd tot adembenemend 4K HDR-tv-entertainment.
Niets kan hieraan tippen
Beelden komen tot leven met diep zwart en natuurlijke kleuren. De ruim 8 miljoen zelfverlichtende pixels worden apart gereguleerd door de X1™ Extreme-processor. De 4K OLED-tv van Sony creëert een verfijnd, ongeëvenaard contrast.
Krachtiger, mooier, beter
Onze 4K HDR Processor X1™ Extreme biedt een uitzonderlijk gedetailleerde weergave dankzij de krachtige realtime beeldverwerking. De beelden worden opgeschaald naar een kwaliteit die 4K HDR benadert.
Geluid zoals u nog nooit hebt gezien
In tegenstelling tot bij de meeste tv-speakers, komt het geluid van het volledige scherm, waardoor u kunt opgaan in nieuwe entertainmentervaringen. Het beeld en geluid zijn perfect in balans.
De pracht van het leven, vertoond met extra kleuren
Zie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Ontdek entertainment in geweldige 4K HDR
Met deze tv geniet u optimaal van de spanning van films en games in 4K HDR. De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10, Hybrid Log-Gamma en Dolby Vision™.
Ontdek nieuwe werelden met uw stem
Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Discreet ontworpen voor het scherm
Deze 4K HDR OLED-tv heeft een strakke minimalistische vormgeving die u gefocust houdt op wat belangrijk is, de film.

Laatst bekende prijs: € 3299.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD65AF8 reviews

About the Author