Sony 4K Ultra HD TV KD75XE8596BEP review

Sony 4K Ultra HD TV KD75XE8596BEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD75XE8596BEP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Gedetailleerder, natuurlijker, echter
Als u naar een omslaande golf kijkt, is het net of u er middenin staat. De 4K HDR Processor X1™ geeft elke sprankeling en elk structuurverschil weer voor een ongelofelijk realistische ervaring.
De pracht van levensechte kleuren
TRILUMINOS™-displayZie overal om u heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS™-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Ontdek de details met 4K-HDR
4K High Dynamic RangeDeze tv combineert de scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (High Dynamic Range) voor de beste kwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.
Alles draait om het beeld
Het smalle en verfijnde aluminium frame van deze prachtige tv zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Behalve deze slanke uitstraling beschikt de tv ook over een slim kabelsysteem waarmee snoeren in de standaard worden verborgen.
Ontdek nieuwe werelden met uw stem
Zodra u hebt gezegd wat u wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze Android TV™ krijgt u razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.

Laatst bekende prijs: € 2639.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD75XE8596BEP reviews

About the Author