Sony 4K Ultra HD TV KD75XF8596 review

Sony 4K Ultra HD TV KD75XF8596 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony 4K Ultra HD TV KD75XF8596

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony KD-75XF8596 Smart TV: alles wat je kijkt, is scherper en verfijnder
Ervaar hoe de processor, beeldopschaling en kleurreproductietechnologieën op dit grote tv-scherm samenkomen in verbazingwekkend realistisch 4K HDR-entertainment.
Eén chip, ongelofelijk realistische beelden
Met Object-based HDR remaster en Super Bit Mapping 4K HDR-technologie biedt de 4K HDR Processor X1 meer diepte, structuur en natuurlijke kleuren. Je ziet pure kleuren met een hoger helderheidsniveau voor bijzonder levensechte beelden.
Ontdek elk detail opnieuw in 4K
Met 4K X-Reality PRO wordt elk beeld verbeterd om ware 4K-kwaliteit te benaderen, voor buitengewone helderheid. Beelden worden in realtime scherper en gedetailleerder gemaakt voor nog meer detail in elk onderdeel en de opbouw van het beeld.
De pracht van levensechte kleuren
Zie overal om je heen levendige en levensechte kleuren. Een TRILUMINOS-display gebruikt een breder palet en geeft elke schakering en tint in de paraplu's natuurgetrouw weer.
Ontdek entertainment in geweldige 4K HDR
Met deze tv geniet je optimaal van de spanning van films en games in 4K HDR. De tv is compatibel met verschillende HDR-indelingen, waaronder HDR10 en Hybrid Log-Gamma.
Geniet van games in HDR met PlayStation
De 4K HDR-televisies van Sony zijn perfect voor de PlayStation 4 en de PlayStation 4 Pro. Ga helemaal op in een interactieve, spannende game-ervaring met levensechte texturen en prachtig levendige kleuren.
Ontdek nieuwe werelden met uw stem
Zodra je hebt gezegd wat je wilt zien, verschijnt het gewenste entertainment op het scherm. Met de geavanceerde spraakbesturing op deze 4K Android TV krijg je razendsnel toegang tot films en tv-programma's via apps of uitzendingen.
Alles draait om het beeld
Geen afleiding, enkel prachtige beelden. Het smalle, verfijnde aluminium frame zorgt ervoor dat jouw aandacht bij het scherm blijft en kabels worden aan de voor- en achterkant slim verborgen.

Laatst bekende prijs: € 2499.00

Bekijk alle Sony 4K Ultra HD TV KD75XF8596 reviews

About the Author