Sony beamer MP-CD1 review

Sony beamer MP-CD1 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony beamer MP-CD1

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ondanks het ontwerp in zakformaat, kan de MP-CD1 Mobiele Projector van Sony bogen op een krachtige ANSI 105 lumen helderheid voor heldere, dynamische beelden. U kunt hem gebruiken met media-streaming-dongles, smartphones, laptops en spelconsoles. Voor zakelijke presentaties, feestjes in het weekend of evenementen buiten: de MP-CD1 is de draagbare projector die u altijd al had willen hebben.
ANSI 105 lumen voor heldere en dynamische beelden
Snel opstarten binnen vijf seconden
Draadloze connectiviteit en media streamen met HDMI-dongles
Tot 2 uur batterijlevensduur, zodat u uw visuele entertainment-systeem overal mee naartoe kunt nemen
Minimale benodigde ruimte met korte throw-afstand van 1,15 m (3,77 ft)
Extreem draagbaar
De MP-CD1 is indrukwekkend compact en weegt slechts 280 gram. Laat hem in uw aktetas of rugzak glijden, zodat u zeker weet dat u altijd klaar bent voor een zakelijke pitch overdag of om 's avonds een actiefilm te vertonen.
Projecteer met IntelliBright™
Deze projector maakt gebruik van Texas Instruments DLP® IntelliBright™-technologie en presteert daarom veel beter dan u door zijn afmetingen zou verwachten. De projector staat garant voor ANSI 105 lumen en heeft een heldere display, dankzij het algoritme voor beeldverwerking dat op slimme wijze de helderheid en het stroomverbruik beheert.
Eenvoudige installatie, snel opstarten
U hoeft alleen de HDMI-kabel van uw pc maar aan te sluiten en op de aan-uitknop van de projector te duwen. De MP-CD1 start in slechts 5 seconden op, zodat u direct kunt beginnen met uw zakelijke presentatie, zonder een moment te verliezen.
Draadloze connectiviteit en media streamen met HDMI-dongle
U kunt een Draadloze Display Adapter van Microsoft aansluiten, die draadloze connectiviteit biedt voor talrijke laptops en smartphones. De HDMI- en USB-poorten van de MP-CD1 zijn geschikt voor talrijke media-streaming apparaten/dongles, voor toegang tot een grote keuze aan videobronnen zoals YouTube™ of Netflix.
Batterijlevensduur van 2 uur
De ingebouwde 5.000 mAh batterij is genoeg voor 2 uur projectie, zodat u een volledige film kunt afspelen.
Een schermgrootte voor iedere ruimte
De grootte van het geprojecteerde beeld is afhankelijk van de afstand, maar zelfs voor de maximale grootte (120 inches) heeft u slechts 3,5 meter nodig. Zelfs een kleine woonkamer is perfect.
Dynamische modus
Met de dynamische modus krijgen de kleuren van uw foto's en video's meer helderheid en verzadiging.
Hoogwaardig aluminium ontwerp
Dankzij de strakke belijning en de hoogwaardige aluminium behuizing past deze projector overal bij, zelfs bij de meest geavanceerde surround-systemen.
Automatische keystonecorrectie
Zelfs als u vanuit een hoek of op een vervormd oppervlak projecteert, ziet het beeld er altijd normaal uit.
Statiefaansluiting
Aan de onderkant van de unit bevindt zich een aansluiting die past in een standaard statief, om te kunnen projecteren vanuit iedere hoek, zelfs op het plafond.
Uitrusting
Bij de MP-CD1 wordt een elegante zwarte draagtas geleverd die de projector en de lens beschermt tegen stoten en krassen. Dankzij het speciale ontwerp van de tas kan de projector worden opgeladen zonder hem eerst uit te tas te halen. Andere inbegrepen accessoires zijn een HDMI-kabel, een USB C-C-oplaadkabel en een adapter, zodat u de projector ook met een adapterkabel voor USB-A naar micro-USB kunt opladen.

Laatst bekende prijs: € 369.00

Bekijk alle Sony beamer MP-CD1 reviews

About the Author