Sony LED TV KDL49WE660BAEP review

Sony LED TV KDL49WE660BAEP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony LED TV KDL49WE660BAEP Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Sony Full HD LED TV KDL49WE660BAEP
Meteen online met de speciale YouTube™-knop
Ga direct naar YouTube™ en geniet van al uw favoriete video's. Op deze internet-tv is YouTube™ sneller dan ooit en met de YouTube™-knop op de afstandsbediening bladert u eenvoudig door alle inhoud.
Prachtige lichte gedeeltes en structuren
Groot dynamisch bereik. Met HDR (High Dynamic Range) blijven details in de donkerste en lichtste gedeeltes van het beeld bewaard en lijkt alles dynamischer. U ziet de structuur van de metalen vleugel van het vliegtuig en de weerkaatsing van het zonlicht op de romp.
Helderder, gedetailleerder, indrukwekkender
Met deze Full HD-tv geniet u van een uitzonderlijke weergave van details en structuur. Alles waarnaar u kijkt, wordt verfijnd voor minimale ruis en maximale impact. U ziet het verschil duidelijk bij gebouwen en zeegezichten.
Ontdek elk detail opnieuw
X-Reality™ PRO-beeldverwerking schaalt elke pixel op voor ongekende helderheid. Frames worden geanalyseerd en elke scène wordt met onze speciale beeldendatabase vergeleken voor verfijnde beelden met minder ruis. Ongekende details.
Gemaakt om te luisteren
Geniet van levensecht beeld en geluid. ClearAudio+ stemt het tv-geluid af voor een ongekend overweldigende ervaring die u lijkt te omringen. Luister naar muziek en dialogen met meer helderheid en details, wat u ook kijkt.
Meer beeld, minder kabels
Kijk zonder te worden afgeleid. Het dunne, smalle, met een aluminiumeffect afgewerkte frame zorgt ervoor dat uw aandacht bij het scherm blijft. Kabels worden aan de voor- en achterkant in de standaard verborgen voor een nette, opgeruimde look.

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle Sony LED TV KDL49WE660BAEP Outlet reviews

About the Author