AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM review

AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM
Deze vrijstaande afwasmachine is uitgerust met Sensorlogic technologie en een AirDry droogsysteem. Het zilvergrijze toestel heeft een capaciteit van 13 couverts, 5 afwasprogramma's en TimeSaver-functie. Rubberen SoftSpikes beschermen je glazen.
AEG AirDry: nooit meer condensdruppels op je vaat
De AirDry technologie van AEG staat garant voor sprankelend droge vaat. In de laatste fase van de cyclus opent de deur automatisch 10 cm, zodat de binnenlucht van de vaatwasser geleidelijk vervangen wordt door natuurlijke lucht van buiten. Dit AirDry proces voorkomt dat er condensdruppels op je vaat achterblijven. Zelfs je wijnglazen en kunststof voorraadbakjes hoef je niet meer af te drogen als ze uit de FFB52610ZM komen.
Andere features van de AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM
5 afwasprogramma's: AutoSense 45°C – 70°C is ideaal voor de vaat van alle dag. Intensief 70°C (voor erg vuile vaat), Glas 45°C (voor delicaat glaswerk), Eco 50°C (energiebesparend) en 30 minuten 60°C zijn de overige afwasprogramma's.
Sensorlogic: Bij het AutoSense programma meten sensoren de omvang en de vuilgraad van de lading. De temperatuur en spoeltijd worden nauwkeurig hierop afgestemd, waardoor je water en energie bespaart.
TimeSaver: Met deze extra functie kun je de duur van de meeste programma's halveren, zonder dat het afwasresultaat afneemt.
Flexibel indeelbare binnenruimte: De korven zijn voorzien van opklapbare bordenrekken, neerklapbare kopjesrekken en een ruime bestekmand. De bovenste korf is ook met een volle lading eenvoudig in hoogte verstelbaar.
SoftSpikes: Rubberen noppen in de bovenkorf houden je glazen en mokken netjes op hun plek.
De AEG FFB52610ZM is voorzien van een praktisch display, waarop de afwasprogramma's en de speciale functies eenvoudig zijn in te stellen. Op het digitaal schermpje lees je de resttijd van een programma af. De start van de spoel- en droogcyclus kun je uitstellen (tot 24 uur), om bijvoorbeeld gebruik te maken van goedkope nachtenergie. Met deze redelijk stille (44 dB), energiezuinige (A++) afwasmachine wordt je vaat glanzend schoon en condensvrij droog.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Bovendien levert deze motor betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 449.00

Bekijk alle AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZM reviews

About the Author