AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW review

AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW
Bij deze vrijstaande afwasmachine met een capaciteit van 13 couverts regelt Sensorlogic het water- en energieverbruik. Er zijn 5 nauwkeurige afwasprogramma’s. Het AirDry systeem droogt je vaat optimaal en SoftSpikes ondersteunen je delicate glaswerk.
AirDry: je vaat natuurlijk drogen
Dankzij AirDry technologie met AutoDoor systeem levert de FFB52610ZW uitzonderlijke droogprestaties. In de laatste fase van de droogcyclus gaat de deur automatisch 10 cm open om de afgekoelde binnenlucht te integreren met een natuurlijke luchtstroom van buiten. Hierdoor droogt je gehele vaat optimaal zonder vlekken van condensatiedruppels. Je kunt de AirDry fase eenvoudig uitschakelen, wanneer je kinderen of huisdieren in de buurt van het apparaat verwacht.
5 nauwkeurige afwasprogramma's
In het AutoSense 45°C-70°C programma wordt doorsnee vaatwerk uitstekend gespoeld en gedroogd. Sensoren meten hoe vuil je vaat is en stemmen de temperatuur en de spoeltijd hierop af. Voor zwaar bevuilde pannen en schalen heeft de vaatwasser een intensief 70°C programma met een krachtigere cyclus bij hoge temperatuur. Het Glas 45°C programma reinigt je glazen bij een lage temperatuur met een mildere sproeidruk. De vaatmachine heeft verder nog een energiebesparend programma (Eco 50°C) en een kort programma (30 minuten 60°C).
Kenmerken van de AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW
Softspikes (rubberen noppen) in de bovenkorf voorkomen dat je glazen en mokken omvallen of heen en weer schudden tijdens het spoelen.
De bovenkorf is in hoogte verstelbaar. Ook bij een volle lading gaat dit gemakkelijk.
Voor bestek is er een ruime uitneembare mand.
Met de uitgestelde start functie (tot 24 uur) kun je de vaatwasser laten werken op het voor jou gunstigste tijdstip.
Met de TimeSaver functie kun je de cyclusduur van de meeste afwasprogramma’s halveren.
De digitale resttijdindicator geeft aan hoe lang een cyclus nog duurt.
De in wit uitgevoerde vrijstaande vaatwasser werkt zuinig (A++) en redelijk stil (44 dB). Op de krachtige inverter motor zit 10 jaar garantie. Met de AEG FFB52610ZW mag je jarenlang rekenen op voortreffelijke spoelresultaten en excellente AirDry droogresultaten.

Laatst bekende prijs: € 429.00

Bekijk alle AEG AirDry vaatwasser FFB52610ZW reviews

About the Author