AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM review

AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM

Product informatie:

AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM
Deze zeer stille vrijstaande afwasmachine met een capaciteit van 13 couverts heeft 5 programma’s en TimeSaver functie. De vaatwasser gebruikt Sensorlogic technologie en een AirDry droogsysteem. De kleur is zilvergrijs.
Een zeer stille vaatwasser
De FFB53610ZM is met een geluidsniveau van slechts 42 dB ongeveer 50% stiller dan een 45 dB model. Deze vaatwasser is daarom erg geschikt voor woningen waar de keuken dicht bij de woonkamer is. Zo kun je vredig het avondjournaal volgen, terwijl het toestel aan het werk is.
AEG AirDry: perfect droge vaat
Het AirDry systeem voorkomt dat er condensdruppels op je vaat achterblijven. Aan het einde van droogproces gaat de deur van de vaatwasser automatisch 10 cm open. Hierdoor stroomt er natuurlijke lucht naar binnen terwijl de warme lucht geleidelijk naar buiten stroomt. Dankzij AirDry worden zelfs dunne wijnglazen en plastic bakjes perfect gedroogd.
Sensorlogic: voor elke lading de juiste cyclus
De beladingssensor meet hoeveel vaat je hebt ingeladen en de Sensorlogic watersensor meet hoe vuil je vaat is. De spoeltemperatuur, het waterverbruik en de duur van de cyclus worden automatisch hierop afgesteld. De FFB53610ZM biedt 5 programma’s: AutoSense 45°C – 70°C (automatisch programma), Intensief 70°C (krachtig programma), 30 minuten 60°C (kort programma), Glas 45°C (behoedzaam programma) en Eco 50°C (zuinig programma). Indien je met het AutoSense programma snel over een schoon servies wenst te beschikken, kun je de TimeSaver functie inschakelen. De vaatwasser zal dan met verbruik van wat extra energie en water de lengte van de cyclus halveren.
Je vaat flexibel inladen
In de bovenkorf van de vaatwasser zitten neerklapbare kopjesrekken. Steelhouders en SoftSpikes (rubberen noppen) houden je glaswerk stabiel. De onderste korf is voorzien van opklapbare bordenrekken en een handige bestekmand. Om meer ruimte onderin te creëren, kan de bovenkorf eenvoudig hoger worden gesteld. De vrijstaande AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM heeft een elegant ontwerp en is voorzien van een glanzende zilvergrijze coating. Met deze A++ energiezuinige afwasmachine ben je verzekerd van stralend schone en perfect droge vaat, zonder geluidsoverlast.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle AEG AirDry vaatwasser FFB53610ZM reviews

About the Author