AEG vaatwasser (inbouw) FEE62700PM review

AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FEE62700PM review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FEE62700PM

Product informatie:

Kies tussen zes programma's bij de AEG FEE62700PM inbouw vaatwasser
De AEG FEE62700PM is een inbouwvaatwasser met maar liefst zes programma's. Dankzij de duurzame inverter motor maakt dit toestel heel weinig lawaai in je keuken. De vaatwasser is energiezuinig en toch kun je op een maximumtemperatuur van 70°C je potten en pannen schoonmaken.
Water op maximum 70 °C
Inbouw betekent dat het toestel in een kast ingewerkt is, maar dat de bediening op het voorpaneel gebeurt. Met een keuze tussen maar liefst zes programma's kun je je vaat op de best mogelijke manier laten blinken. Er is een eco- en een kort programma, maar evengoed kun je de vaat met het intensieve of automatische programma doen. Voor delicate kopjes en schoteltjes stel je het programma “behoedzaam” in, terwijl je ook nog kunt kiezen voor een stil programma of voor het speciale nachtprogramma. Voor extra vuile vaat kies je 70°C als temperatuur voor het water.
Droogresultaat A
De AEG FEE62700PM heeft nog meer voordelen. Met zijn vier spoelarmen is elk stuk in je vaatwasmachine even schoon. Het droogresultaat is ook heel gunstig. Dankzij de classificatie A kun je de vaat direct in je kasten opbergen zonder dat er nog druppels op de grond vallen. Energiezuinigheid is ook een belangrijk kenmerk van de AEG FEE62700PM. Zo kun je bijvoorbeeld je warmwaterleiding op het toestel aansluiten, waardoor het water niet in het toestel zelf verwarmd moet worden. Ook schakelt het toestel zichzelf uit nadat het programma klaar is. Wil je gebruik maken van het goedkopere nachttarief om je borden en kopjes schoon te maken? Dan maak je bij de FEE62700PM gebruik van het startuitstel. Je kunt de machine zo instellen dat het geselecteerde programma over maar liefst maximum 24 uur start.
Hygiënisch en duurzaam
De kuip van de AEG FEE62700PM is gemaakt uit roestvrij staal, wat hygiënisch is en goed scoort op het vlak van duurzaamheid. Met een breedte van 59 centimeter, een diepte van 57 centimeter en een hoogte van 81 centimeter voldoet het toestel aan de standaardafmetingen voor inbouwtoestellen. Kortom, ben je op zoek naar een energiezuinige en handige manier om de vaat te doen, dan is de AEG vaatwasser (inbouw) FEE62700PM een uitstekende keuze!
Een duurzame motor die minder lawaai maakt
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle AEG AirDry vaatwasser (inbouw) FEE62700PM reviews

About the Author