AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z review

AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z
Een apparaat dat zijn programma automatisch aanpast aan de vuilheid van de vaat, dat voorzien is van een start timer en vijf diverse wasprogramma's heeft. Bovendien heeft deze AEG een verstelbare bovenkorf en een energie-efficiëntieklasse van A++!
Slimme sensoren voor optimaal resultaat
Dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen is deze vaatwasser in staat om automatisch de tijd van reiniging, de temperatuur en het waterverbruik aan te passen aan de vuilheid van de vaat. Deze opties worden mogelijk gemaakt dankzij geavanceerde sensoren die in de vaatwasser bevestigd zijn. Dankzij deze ontwikkeling kun je elke keer weer profiteren van een vaat die uitmuntend schoon is.
Optimale energiezuinigheid
Met een energielabel van A++ en een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 262 kilowattuur is dit apparaat één van de koplopers als het gaat om energiezuinigheid. Met deze informatie kun je erop rekenen dat het apparaat zuinig is in gebruik én een betere aanwinst is voor het milieu. Wanneer de vaat schoon is, wordt de deur van het apparaat automatisch tien centimeter geopend. Dankzij deze Airdry-technologie wordt de vaat op natuurlijke wijze gedroogd. Waarom extra energie verbruiken als dat niet nodig is?
Handige toevoegingen
De in hoogte verstelbare bovenkorf is ideaal wanneer je ook grotere potten en pannen wilt reinigen in het apparaat. Bovendien is het bovenste rek voorzien van noppen van rubber, waardoor glazen extra bescherming en ondersteuning krijgen. Deze volledig integreerbare vaatwasser heeft een luxe toevoeging: de beam-on-floor-technologie. Wanneer het apparaat nog bezig is met reinigen, wordt er een rood licht op de vloer geprojecteerd. Als het apparaat de reiniging heeft voltooid, zal het rode licht veranderen in een groen licht, zodat je kunt zien dat de vaatwasser klaar is om uitgeruimd te worden. De AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z is een apparaat met meerdere mogelijkheden. Omdat een schone vaat natuurlijk het belangrijkste is, is de vaatwasser uitgerust met diverse opties die een optimaal resultaat nog reëler maken. Andere functies, zoals de uitgestelde start timer en beam-on-floor-technologie, maken het apparaat nog prettiger in gebruik.
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 464.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSB52600Z reviews

About the Author