AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z review

AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z: supersnel en zuinig afwassen
Lekker snel en simpel de afwas doen in een betaalbaar topapparaat, wie wil dat niet! Met de innovatieve AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z kies je voor maximaal profijt, een super schone afwas en een energiezuinige werking. En dat is zeer plezierig in deze hectische tijd waarin al veel van je aandacht gevraagd wordt in je gezinsleven, je werk of opleiding.
Een volledig integreerbare unieke machine
De fraaie AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z is een volledig integreerbaar model dat in iedere moderne keuken past. Met ruimte voor 13 couverts en vijf efficiënte wasprogramma's is deze unieke machine een echte aanwinst als het gaat om optimaal gemak. Uitgekiende sensoren meten iedere vaat waarna er een speciaal programma op maat wordt gemaakt voor optimale wasresultaten en een energiebesparende werking. De 24uur startuitstel functie zorgt daarbij voor extra veel gemak. En de TimeSaver, XtraDry, Beam geeft je de mogelijkheid om in zeer korte tijd razendsnel je afwas te doen. Delicate voorwerpen zoals je glazen worden door het SoftSpikes systeem in de AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z met extra zorg feilloos schoongewassen en in topconditie gehouden. De slimme Airdry-technologie zorgt voor een buitengewone droogprestatie doormiddel van een volledig natuurlijke luchtstroom. Wanneer je vaat helemaal schoon is, opent de deur automatisch 10 cm zodat de vaat om natuurlijke wijze kan drogen. Hierdoor wordt ook nog eens extra energie bespaard. Zolang de wascyclus duurt wordt er door de beam-on-floor-technologie een rood licht op de vloer geprojecteerd. Als de afwas klaar is wordt het licht groen zodat je eenvoudig ziet dat de cyclus voltooid is. De AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z heeft uitstekende specificaties zoals:
een mooi eigentijds design
ruimte voor 13 couverts
vijf efficiënte wasprogramma's
speciale sensoren voor op maat gemaakte wasprogramma's
TimeSaver, XtraDry, Beam voor een extra snelle afwas
het SoftSpikes systeem voor delicaat vaatwerk
innovatieve Airdry-technologie
beam-on-floor-technologie voor nog meer gemak
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 478.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSE53600Z reviews

About the Author