AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P review

AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Geschikt voor iedere keuken
Niets is fijner dan na het eten lekker uit te buiken en je geen zorgen te hoeven maken over de afwas. Met de FSE62400P vaatwasser van AEG is je afwas binnen no-time stralend schoon. Doordat de vaatwasser zo smal is, past hij eigenlijk in iedere keuken wel. De vaatwasser is een inbouw, wat inhoudt dat hij netjes wordt weggewerkt in de keuken.
Een vaatwasser met veel handige functies
De AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P heeft ruimte voor negen couverts en is op verschillende manieren in te delen. Je kunt er een hoop klein servies in kwijt maar creƫert ook makkelijk ruimte voor grote pannen. De extra spoelarm in de vaatwasser zorgt ervoor dat zelfs je aangekoekte koekenpan weer mooi schoon is. De AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P is goed voor je portemonnee en het milieu. Er zitten sensoren in de vaatwasser die bepalen hoeveel water er nodig is, wat de beste temperatuur is en hoelang het apparaat moet draaien om de afwas schoon te krijgen. Dit is voor iedere lading verschillend. Deze berekeningen zorgen ervoor dat de vaatwasser nooit voor niets draait. De AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P heeft veel extra's die de vaatwasser gebruiksvriendelijk maken. De beam-on-floor-technologie geeft op de grond met kleur aan wat de status van de afwas is. Ook wordt de deur van de vaatwasser automatisch geopend aan het eind van het programma. De vaat kan direct gaan droger en blijft lekker fris ruiken.
Voordelen van de AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P
Rubberen noppen om delicaat servies te beschermen
Uitgestelde start-functie
Zuinig met energielabel A++
Deur opent automatisch na iedere wasbeurt
Time-saver verkort de wastijd met 50%
Geen verspilling van water of energie
Gebruiksvriendelijk, effectief en zuinig
Ben je op zoek naar een vaatwasser die zuinig en gebruiksvriendelijk is? Dan is de AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P een goede optie. Van aangekoekte pannen tot delicaat glaswerk, de vaatwasser maakt alles netjes schoon. Met de uitgestelde start-functie voer je gemakkelijk in wanneer jij wil dat de vaatwasser start.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSE62400P reviews