AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P review

AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De AEG FSE63600P: een krachtige en energiezuinige inbouwvaatwasser
De AEG FSE63600P is een inbouwvaatwasser met het A+++ energielabel. Het toestel heeft maar liefst zes verschillende wasprogramma’s. Dankzij de aquasensor gebruikt het toestel altijd een perfect gedoseerde hoeveelheid water.
Zes verschillende wasprogramma's
Je vaat straalt altijd als je de AEG FSE63600P in huis hebt. Zo kun je gebruik maken van het automatisch wasprogramma dat zelf de temperatuur van het water bepaalt. Ook is er een ecologisch programma, dat het verbruik van water en stroom beperkt houdt. Het delicate wasprogramma laat je wijn- en cocktailglazen keer op keer fonkelen. Om extra bevuilde vaat schoon te maken is er dan weer de intensieve stand. Wil je 's avonds je vaat schoon hebben, maar wil je tegelijk genieten van de rust in huis? Dan maak je gebruik van het stille programma. En dankzij het snelle programma kun je ook gewoon snel een schone vaat hebben.
De Intensive Pro Zone maakt pannen brandschoon
De opbouw van het toestel binnenin is ook zeer handig. De Intensive Pro Zone en de extra sproeiarm maken de vuilste vaat terug brandschoon. Dankzij de sterke spoelkracht is voorspoelen overbodig. Toch is het ook een zeer zuinig toestel. Het toestel is uitgerust met een inventieve aqua sensor. Deze sensor meet de vuiltegraad van je vaatgoed en past de nodige hoeveelheid water hieraan aan.
Deur springt automatisch open
En er zijn nog meer handige functies. Zo springt de deur van deze AEG FSE63600P na de wascyclus een stukje open. Daardoor kan het laatste restje vocht gemakkelijk verdampen en zijn je kopjes, schoteltjes en pannen helemaal droog als je ze uitlaadt. De motor van de AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P is ook heel zuinig. Het is een krachtige inverter motor, die niet alleen het verbruik van energie beperkt houdt, maar het toestel ook heel stil maakt. Kortom, ben je op zoek naar een krachtige en tegelijk energiezuinige inbouwvaatwasser, dan is de AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P het perfecte toestel voor jouw keuken. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 545.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSE63600P reviews

About the Author