AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P review

AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P: een machine met moderne technieken
Als eerste ter wereld beschikt deze AEG vaatwasser over een satellietsproeiarm. Hiermee worden alle hoeken van het apparaat en jouw vaat effectief gereinigd. Na het wassen wordt de vaat perfect gedroogd met de energiezuinige Airdry-technologie.
De AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P met een baanbrekende reinigingstechnologie
De AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P reinigt jouw vaat heel effectief. Deze inbouwvaatwasser beschikt namelijk als eerste ter wereld over een erg speciale technologie. Met behulp van een satellietsproeiarm kunnen alle hoeken van de machine bereikt worden. Hierdoor komt het water nog beter bij jouw vaat, waardoor geen plekje wordt gemist. Deze goede waterafgifte zorgt ervoor dat zelfs een volle vaat grondig wordt gereinigd. Hierdoor is de prestatie een stuk beter en wordt al jouw vaat goed schoongemaakt!
De AEG FSE63700P droogt jouw vaat zorgvuldig
Natuurlijk is de satellietsproeiarm niet het enige snufje waarmee de AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P is uitgerust. Het apparaat staat namelijk ook bekend om de zorgvuldige manier van drogen. De nieuwe Airdry-technologie zorgt er namelijk voor dat de vaat beter gedroogd wordt, terwijl er ook energie wordt bespaard. Dit is mogelijk doordat er gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke luchtstroom. Net voordat het apparaat klaar is, opent het de deur voor tien centimeter. Hierdoor kan er lucht van buiten het apparaat binnenkomen dat bijdraagt aan het droogproces. Zo kun je zeker zijn van een droge, schone vaat! De AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P is een erg modern apparaat dat is uitgerust met slimme technieken. De machine staat vooral bekend om de baanbrekende satellietsproeiarm, waarmee alle hoeken van de vaatwasser gereinigd kunnen worden. Na het wassen wordt de Airdry-technologie toegepast, waarbij een natuurlijke luchtstroom wordt gebruikt om de vaat nog beter te drogen. Hierdoor is de vaat nog schoner en droger dan je gewend bent!
Een duurzame motor met betere prestaties
De energie-efficiënte ÖKOInverter-motor in deze vaatwasser is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor fungeert zonder de gebruikelijke koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

Laatst bekende prijs: € 569.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSE63700P reviews

About the Author