AEG vaatwasser (inbouw) FSE83800P review

AEG vaatwasser (inbouw) FSE83800P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSE83800P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Uniek in zijn soort
Met een afwasmachine hoef je alleen nog maar de vaat in en uit te ruimen. Stel nou dat ook dat makkelijker zou kunnen. De nieuwe vaatwasser van AEG is de eerste vaatwasser waarbij je ook de onderste mand naar boven kunt halen. Zo kun je de vaat er heel efficiënt in en uit halen en hoef je niet meer te bukken.
Stralend schone én droge vaat
Vaak haal je de schone vaat uit de machine en komen er tijdens het afdrogen toch weer vegen op. Een stralend schoon glas wil je zo houden. De nieuwe Airdry-technologie maakt de afwas helemaal droog met een natuurlijke luchtstroom. Als het wasprogramma klaar is, opent de deur vanzelf 10 cm waardoor het drogen gelijk kan beginnen. Omdat dit met natuurlijke lucht gebeurt, bespaar je heel wat energie. Als je kwetsbaar of snel breekbaar glas hebt, doe je dat misschien liever niet in de afwasmachine. Met de AEG inbouw vaatwasser FSE83800P hoef je je geen zorgen te maken over je glazen. De SoftGrip en SoftSpikes in de afwasmachine houden de glazen goed op hun plek, waardoor ze niet beschadigen.
Voordelen van de AEG inbouw vaatwasser FSE83800P op een rij
Ultiem gebruiksgemak
Droge vaat met natuurlijke luchtstroom
Goed voor milieu en portemonnee met energielabel A+++
Duurzame motor met nog betere prestaties
Uitgestelde startfunctie
Gemak van in- tot uitruimen
Met de volledig ingebouwde vaatwasser, verander je niks aan de uitstraling van je keuken. Waar je wel wat aan verandert, is het gemak waarmee de afwas gedaan is. Van inruimen tot uitruimen, alles gaat eenvoudig, efficiënt én de vaat wordt stralend schoon. Dankzij de uitgestelde startfunctie kun je tot wel 24 uur van te voren inplannen wanneer het wasprogramma start. Handig als je wil dat je afwas fris en schoon is wanneer je 's avonds thuiskomt. Zoek je een nieuwe vaatwasser? Dan is dit een hele goede optie.

Laatst bekende prijs: € 969.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSE83800P reviews

About the Author