AEG vaatwasser (inbouw) FSS52615Z Outlet review

AEG vaatwasser (inbouw) FSS52615Z Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSS52615Z Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG FSS52615Z vaatwasser
Wil je graag een vaatwasser die altijd zorgt voor het schoonste resultaat? Dan is deze slimme vaatwasser een aanrader! Het reinigingsprogramma past zich automatisch aan, waardoor je hoe dan ook kunt genieten van een vaat die perfect schoon is.
Het schoonste resultaat dankzij geavanceerde sensoren
Deze slimme vaatwasser van AEG is voorzien van geavanceerde sensoren die de hoeveelheid en vuilheid van de vaat kunnen aflezen. Hierdoor kan het reinigingsprogramma automatisch aangepast worden, zoals bijvoorbeeld de temperatuur van het water en het tijdsbestek dat de vaatwasser nodig heeft om de vaat optimaal te reinigen. Omdat elke vaat op zich bekeken wordt, kun je altijd weer rekenen op het schoonste resultaat.
Aan alles is gedacht
De ontwerpers van het apparaat hebben eigenlijk wel aan alles gedacht. Zo is het bovenste rek bijvoorbeeld voorzien van speciale rubberen noppen, waardoor jouw delicate glaswerk optimale bescherming en ondersteuning krijgen. Er is plek voor 13 couverts en daarnaast is het bovenste rek in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je de machine altijd weer goed indelen. Behalve de fijne indelingsmogelijkheden maakt ook de uitgestelde startfunctie het gebruik van deze machine nog aantrekkelijker. Je kunt met deze functie namelijk helemaal zelf bepalen wanneer de vaatwasser start met reinigen. Dit kan bijvoorbeeld drie uur in de toekomst zijn, maar ook 24 uur. Deze functie is ideaal wanneer je bijvoorbeeld graag wilt dat het apparaat pas 's nachts gaat reinigen.
Geniet van nog meer gebruiksgemak
Het ingebouwde LED-display geeft duidelijk het programma aan. Wanneer je denkt dat de vaatwasser klaar is, hoef je niet de vaatwasser te openen om te kijken of dit daadwerkelijk het geval is. Een rood lichtje projecteert zich namelijk op de vloer om aan te geven dat de vaatwasser zijn taak heeft voltooid en uitgeruimd kan worden. Deze machine van AEG heeft eigenlijk alles wat je verwacht van een goede vaatwasser. Het apparaat is voorzien van verschillende handige gebruiksgemakken, waardoor je altijd kunt rekenen op een uiterst schone vaat. Met deze AEG haal je een handige hulp in huis die jou erg veel tijd gaat besparen.

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSS52615Z Outlet reviews

About the Author