AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P Outlet review

AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P
Een luxueuze vaatwasser met Comfortlift-technologie om de onderste korf op een aangename werkhoogte te brengen. SoftSpikes houden glazen perfect op hun plek en de extra lange besteklade is uitneembaar. Airdry droogt je vaat op een natuurlijke manier.
Een vaatwasser ontworpen voor het gemak
Bij het in- en uitladen van de AEG FSS62800P hoef je niet te bukken. Comfortlift brengt de onderste korf automatisch op een prettige werkhoogte. Je hoeft slechts de comfort-hendel omhoog of omlaag te doen om het liftmechanisme in werking te zetten. Het innovatieve systeem is erkend met de prestigieuze gouden iF Design Award. Opklapbare bordenrekken en neerklapbare kopjesrekken maken de indeling van de binnenruimte flexibel. In de bovenste korf zitten AEG SoftGrip en SoftSpikes om glazen perfect op hun plaats te houden tijdens de spoelcyclus. De uitneembare besteklade is verlengd en heeft een speciale sectie voor langer en groter keukengerei.
ProClean intelligentie
Sensorgestuurde ProClean-technologie zorgt voor maximaal resultaat met minimaal gebruik van energie en water. Afhankelijk van je vaat kun je kiezen uit 6 afwasprogramma’s: AutoSense 45°-70°, Intensief 70 °C, Glas 45 °C, Eco, Extra Silent, en QuickWash. De binnenruimte is uitgerust met een Sateliet-sproeiarm, zodat er ook bij een volledige belading in alle hoeken een even sterke waterstraal komt. Heb je juist weinig vaat, gebruik dan de TimeSaver-functie om de cyclusduur van het programma met 50% te verminderen.
Airdry-technologie
Airdry levert een uitzonderlijke droogprestatie. Aan het einde van de droogcyclus gaat de deur automatisch 10 cm open om een zuivere luchtstroom binnen te laten. Je vaat droogt op een natuurlijke manier en het apparaat verbruikt minder energie. Wanneer er kinderen in de buurt van de vaatwasser komen, kun je de Airdry modus eenvoudig uitschakelen. Met Startuitstel kun je zelf bepalen wanneer het programma begint. De afwasmachine heeft een handige lichtstraal indicator; een groene straal op de vloer wanneer het programma bezig is en rood wanneer het klaar is. De volledig integreerbare AEG FSS62800P vaatwasser maakt het je op vele manieren gemakkelijk en zorgt voor sprankelende, natuurlijk droge vaat.

Laatst bekende prijs: € 999.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P Outlet reviews

About the Author