AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P review

AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG inbouw vaatwasser FSS62800P
Een vaatwasser die ontworpen is om rond uw behoefte te werken. De nieuwe Comfortlift-vaatwasser van AEG is uniek: het is de eerste ter wereld die het onderste rek omhoog kan laten komen. Uw glanzende vaat en pannen worden behoedzaam naar een aangename werkhoogte gebracht- zodat u effici├źnter kunt in- en uitladen. Met Comfortlift hebben we wassen in de vaatwasser naar een geheel nieuw niveau getild.
Handig in- en uitladen van alle vaat
De ruime en uitneembare besteklade van deze afwasautomaat maakt het laden, wassen en uitladen van uw bestek en keukengerei makkelijker dan ooit. Ze is speciaal ontworpen voor optimale ruimte en functionaliteit, kan tot 15 bestekken houden en beschikt over een verlengd gedeelte voor langer en groter keukengerei.
Superieure reiniging met extra zorg voor uw glaswerk
Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden, dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.
Natuurlijk drogen
De nieuwe Airdry-technologie geeft u een uitzonderlijke droogprestatie met een natuurlijke luchtstroom. De deur opent automatisch 10 cm in de laatste fase van de cyclus- als de vaat schoon is. Het droogt uw vaat op een natuurlijke manier en bespaart zo ook op energiekosten.

Laatst bekende prijs: € 970.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSS62800P reviews

About the Author