AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet review

AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Ruime vaatwasser met satellietsproeiarm
De AEG FSS6360XP is ruime inbouw vaatwasser die de vaat met behulp van de satellietsproeiarm perfect reinigt. Dankzij SoftGrip en SoftSpikes kun je ook delicate glazen met een gerust hart in de afwasmachine reinigen.
Extreem zuinige afwasmachine voor inbouwkeuken
De AEG FSS6360XP is een ruime vaatwasser met plaats voor 13 couverts. Dat betekent dat je met een huishouden van vier personen genoeg ruimte hebt voor de afwas van één dag. Dankzij de satellietsproeiarm wordt zelfs de vaat in de uiterste hoeken van de vaatwasser perfect schoon. Deze inbouw afwasmachine kun je volledig in je keuken integreren. Ondanks de capaciteit is deze vaatwasser met energielabel A+++ extreem energiezuinig.
Bescherm je glazen met het GlassCare-systeem
Met de AEG FSS6360XP hoef je niet bang te zijn dat je glazen vaal worden of beschadigen. Zo heb je op de eerste plaats de keuze uit een speciaal afwasprogramma voor teer serviesgoed en glaswerk. Daarnaast is het interieur van de vaatwasser uitgerust met AEG SoftGrip en SoftSpikes zodat je glazen goed op hun plaats blijven en niet in contact komen met metalen onderdelen.
Afwasprogramma's op maat
De AEG FSS6360XP is uitgerust met meerdere afwasprogramma's zodat elke vaat optimaal gereinigd wordt. Daarnaast beschik je over afwasprogramma's waarmee je energie bespaart als de vaatwasser bijvoorbeeld niet volledig is gevuld. Je kunt tevens kiezen uit speciale programma's voor pas vervuilde vaat of vaat met aangekoekte etensresten. De AEG AEG FSS6360XP is de ideale inbouw vaatwasser voor gemiddelde huishoudens die gaan voor een optimaal schoon resultaat met zo min mogelijk energieverbruik.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet reviews

About the Author