AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP review

AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP
De garantie dat design-glazen goed op hun plaats blijven en dat brandschoon de norm is met het GlassCare-systeem van de afwasautomaten van AEG. De innovatieve functie SoftGrip zorgt ervoor dat de stelen en voeten goed op hun plaats blijven tijdens het reinigen. Alles komt vlekkeloos uit het rek, zonder vegen of afdrukken.
Ongeëvenaarde dekking, volledig schoon
De geavanceerde AEG-afwasautomaat reinigt met behulp van de satellietsproeiarm alle hoeken in de machine. De baanbrekende technologie, de eerste ter wereld, houdt in dat water op alle plekken in de afwasautomaat en van de lading komt – beter dan alle andere toestellen op de markt. Met behulp van een goede waterstroom worden zelfs volle ladingen of grote items grondig gereinigd, alle plekken worden goed schoongemaakt. Geen uitzonderingen. Geen resten. Een baanbrekend systeem dat ongeëvenaarde prestaties levert.
Perfecte bescherming van delicaat glaswerk
Het speciale programma voor glas zorgt voor perfecte afwasresultaten en beschermt tegelijkertijd uw kostbaarste glas, kristal en porselein.
Superieure reiniging met extra zorg voor uw glaswerk
Uw delicate glazen kunnen niet veiliger gereinigd worden, dan met de AEG SoftGrip en SoftSpikes, die uw glazen perfect vasthouden zodat ze niet beschadigd worden.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle AEG vaatwasser (inbouw) FSS6360XP Outlet reviews

About the Author