Bauknecht vaatwasser BFC3C26PFA review

Bauknecht vaatwasser BFC3C26PFA review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht vaatwasser BFC3C26PFA

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Degelijk en zuinig afwassen met de Bauknecht BFC3C26PFA
De Bauknecht BFC3C26PFA heeft alle functies om afwassen makkelijk te maken. Denk aan een stil nachtprogramma en een glasprogramma. Met energieklasse A++ is hij lekker zuinig. Hij biedt daarnaast een expressprogramma en is flexibel om in te ruimen!
Ergonomie en design van de Bauknecht BFC3C26PFA
De vrijstaande Bauknecht BFC3C26PFA is uitgevoerd in een modern, wit design. Hij heeft een bedieningspaneel met knoppen en een resterende tijd indicatie. Je ziet altijd hoe lang de wasbeurt nog duurt. Wil je pas later afwassen, dan kan je de starttijd uitstellen met maximaal 24 uur. Lekker stil is hij ook, de Bauknecht BFC3C26PFA. Met een geluidsniveau van 46 dB kan je hem prima in een open keuken plaatsen. Daarnaast is hij voorzien van een fluisterstil nachtprogramma. Aan veiligheid is ook gedacht. Met het AquaStop systeem hoef je niet bang te zijn voor waterschade in je keuken en het kinderslot houdt kleine handjes buiten.
Inruimen en afwassen maar!
In de Bauknecht BFC3C26PFA kan je 14 couverts kwijt. De verstelbare bovenkorf geeft je de mogelijkheid om flexibel in te ruimen. Hoge glazen boven of grote borden beneden? Geen probleem. Over glazen gesproken, na een borrel was je ze zorgeloos af met het glasprogramma. Je glazen worden voorzichtig afgewassen waardoor ze mooi blijven voor de volgende borrel. Op deze vaatwasser vind je onder meer de volgende programma's:
Power Clean
Express
Glas
Intensief
Multizone met boven en onder apart spoelen
Dagelijks
Nacht
Voorspoelen
Je kan kiezen uit vijf verschillende temperatuurinstellingen.
De Bauknecht BFC3C26PFA regelt het voor je.
Met zijn handige en snelle programma's past de Bauknecht BFC3C26PFA prima in een druk leven. Door de Sensor+ van deze vaatwasser bespaar je tot 30% aan tijd en water! Een zuinige keuze met energie effici├źntieklasse A++ en lekker stil.

Laatst bekende prijs: € 459.00

Bekijk alle Bauknecht vaatwasser BFC3C26PFA reviews

About the Author