Bauknecht vaatwasser (inbouw) BBC 3C26 PF X A Outlet review

Bauknecht vaatwasser (inbouw) BBC 3C26 PF X A Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht vaatwasser (inbouw) BBC 3C26 PF X A Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bauknecht BBC 3C26 PF X A: zorgeloos de vaat doen in een topapparaat
Wil je iedere dag zorgeloos kunnen genieten van een moderne vaatwasser die precies doet wat je ervan verwacht, dan is een topapparaat als de Bauknecht BBC 3C26 PF X A een meer dan goede keuze.
Moderne techniek voor het beste resultaat
Met de moderne techniek van een innovatieve vaatwasser als de Bauknecht BBC 3C26 PF X A kies je voor maximale zekerheid, schoon vaatwerk en een aantrekkelijke energiezuinige werking. Deze machine met plaats voor 14 couverts, heeft een zeer gebruiksvriendelijke bediening en speciale functies voor het beste resultaat. Door de startvertragingsfunctie kun je zelf kiezen wanneer de vaatwas start. Zo bespaar je bijvoorbeeld veel tijd en energie door de vaatwasser 's nachts te laten draaien. De slimme Sensor+ technologie bespaart je tot 30% aan energie, water en tijd terwijl het zelfreinigend hygiënisch filter voor nog meer gemak en efficiëntie zorgt. Het PowerClean systeem maakt voorwassen met de hand voorgoed overbodig door de speciale hogedrukstralen die zelfs het hardnekkigste vuil snel van je pannen en borden verwijderen. Het PowerClean systeem schept aan de binnenzijde meer ruimte wat meerdere manieren van indelen mogelijk maakt. Een geïntegreerd systeem met steunen aan de zijkanten zorgt ervoor dat ovenschalen en pannen nog stabieler blijven staan. De Bauknecht BBC 3C26 PF X A heeft aantrekkelijke specificaties zoals:
een fraai hypermodern design
goede inbouwmogelijkheden
plaats voor 14 couverts
een gebruiksvriendelijke bediening
een handige startvertragingsfunctie
Sensor+ technologie voor optimale energiebesparing
een zelfreinigend hygiënisch filter
een krachtig PowerClean systeem
een slimme indeling voor meer stabiliteit
een laag geluidsniveau van 46 dB
een AquaStop-functie
Als je een zeer betrouwbare en functionele vaatwasser zoekt, dan is de scherp geprijsde Bauknecht BBC 3C26 PF X A voor jou een uitstekende keuze.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Bauknecht vaatwasser (inbouw) BBC 3C26 PF X A Outlet reviews

About the Author