Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO 3T121 PE review

Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO 3T121 PE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO 3T121 PE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bauknecht BCIO 3T121 PE, een vaatwasser voor echt maatwerk
Kies de Bauknecht BCIO 3T121 PE geïntegreerde vaatwasser als je veertien couverts tegelijkertijd wilt kunnen wassen, veel keuze wilt hebben in wasprogramma's en je vaat zo efficiënt mogelijk wilt indelen. Ook is hij bijzonder stil en energiezuinig. Als deze Bauknecht BCIO 3T121 PE geïntegreerde vaatwasser in je keuken staat, maakt het niet uit hoeveel bezoek je krijgt. Je ruimt je tafel af en plaatst tot wel veertien complete couverts in je machine en drukt vervolgens op het duidelijke display. Alles is netjes aan kant en je Bauknecht doet de rest. Is je vaat extra vervuild? Je kiest welk van de tien wasprogramma's het beste bij je vaat past. De 28 PowerClean Pro spuitmonden zorgen voor een optimaal resultaat.
Veel wasprogramma's en flexibel in te delen
Wil je jouw vaat zo goed mogelijk schoon krijgen met zo min mogelijk verbruik? Deze Bauknecht BCIO 3T121 PE geïntegreerde vaatwasser geeft je tien op maat gemaakte wasprogramma's die speciaal zijn afgestemd op de aard van je vaat, de mate van vervuiling en het gewicht. Je vaatwasser bepaalt dan hoeveel afwasmiddel, spoelmiddel, energie en spoelwater nodig is. Met zijn in hoogte verstelbare bovenkorf maakt het niet uit wat je wilt afwassen. Ook vaat met niet-standaard afmetingen plaats je eenvoudig in je vaatwasser. Omdat je je vaat veel efficiënter kunt indelen, heb je ook minder afwascycli nodig, wat je tijd en energie bespaart.
Geen geluidsoverlast en besparen op je energierekening
Je kunt op je energierekening besparen door voortaan alleen je vaatwasser te gebruiken als je kunt profiteren van voordelig nachttarief. De start van je machine is tot 12 uur vooruit te programmeren. Omdat hij slechts een geluidsniveau van 41 dB heeft, zal je nachtrust niet verstoord raken. De Bauknecht BCIO 3T121 PE verbruikt op jaarbasis 2520 liter water en 265 kWu aan energie. Deze resultaten geven hem een plaats in de energie-efficiëntieklasse A++. Dit maakt hem tot een van de energiezuinigste modellen in zijn klasse. Dat ga je op een positieve manier merken als je jouw jaarlijkse jaarafrekening van je energieleverancier krijgt.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO 3T121 PE reviews

About the Author