Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE review

Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE is stil en zuinig
De Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE heeft een aantrekkelijk uiterlijk, veel ruimte en een aantal moderne opties waardoor je comfortabel en snel je vaat optimaal schoon krijgt. Hij is erg stil en bijzonder zuinig met water en energie.
Veel ruimte die je makkelijk in kunt delen
De Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE past in elke inbouwkeuken waar de nisafmetingen 82 x 60 x 52 cm bedragen. Door zijn roestvrij stalen uitvoering geeft hij je keuken een professionele horeca-uitstraling en is hij bovendien gemakkelijk en snel te reinigen. Door zijn handige onder- en bovenkorf die je naar eigen believen zelf kunt indelen, biedt deze vaatwasser plaats aan 14 complete couverts. Ook het binnenwerk en de korven kun je in korte tijd hygiënisch reinigen. Dit garandeert je een altijd glanzend schone vaat zonder sporen van aanslag.
Handige opties voor een extra schone vaat
Soms is het nodig dat pannen en schalen een extra sterke wasbeurt krijgen. In deze Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE plaats je ze gewoon bij elkaar en schakel je de MultiZone reinigingsfunctie in. Hierdoor krijgt de zone van je keuze extra veel spoelwater, waardoor je gehele vaat gelijkmatig gereinigd wordt, maar met aanmerkelijk minder watergebruik. Deze Bauknecht beschikt over handige en slimme Sensor+ sensoren die nauwgezet de vervuilingsgraad van je vaat en spoelwater in de gaten houden. De sensoren zorgen ervoor dat je een uitstekend wasresultaat krijgt, met veel minder energie, afwasmiddel en spoelwater. Dat kan je aanzienlijke besparingen opleveren en het is bovendien goed voor ons milieu.
Weinig geluid en goed voor je energierekening
De Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE beschikt over een uitgestelde startoptie. Je kunt je vaatwasser dus laten draaien en tegelijkertijd profiteren van goedkoper nachttarief. Niemand in je woning zal wakker schrikken van het geluid. Met een geluidsniveau van 39 dB mag je hem gerust een zeer stille machine noemen. Per jaar mag je rekenen op een waterverbruik van 2660 liter en een energieverbruik van 265 kWu. Deze prestaties leveren deze Bauknecht een plek op in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Je gaat concreet geld besparen bij je waterleidingbedrijf en energieleverancier.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Bauknecht vaatwasser (inbouw) BCIO3O239PTE reviews

About the Author