Beko vaatwasser DFN05311W review

Beko vaatwasser DFN05311W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser DFN05311W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vaatwasser DFN05311W, plaats voor 13 couverts
De Beko vaatwasser DFN05311W heeft een hoogte van 85 cm, een breedte van 59,8 cm en een diepte van 115 cm. Samen is dit goed voor een capaciteit van niet minder dan 13 couverts wat best veel is. De vaatwasser is dus geschikt voor een groot gezin, maar ook wie veel etentjes organiseert, zal er zeker gelukkig mee zijn. Bestek steek je in een apart mandje dat je ook uit de machine kan halen om plaats te maken voor potten en pannen of om uit te laden. De softpins houden je vaat netjes op zijn plek wat helpt om het toestel optimaal te vullen.
Keuze uit 5 verschillende programma's in functie van je vaat
Niet elke vaat vraagt om dezelfde behandeling. De Beko vaatwasser DFN05311W is daarom voorzien van 5 verschillende programma's die je kunt instellen in functie van de vaat die moet gebeuren. Eco is een programma dat op 50° werkt en milieuvriendelijk is, Snel en glanzend gebruikt een temperatuur van 60° en neemt bijvoorbeeld minder tijd in beslag dan het dagelijkse programma dat op 65° draait. Voor echt vuile vaat is er een intensief programma op 70) en wanneer je weinig tijd hebt kun je een mini programma lanceren. Dit gebruikt een temperatuur van 35° en duurt slechts 30 minute.
Beko vaatwasser DFN05311W, zuinig toestel
Met een verbruik van 295 kWu op jaarbasis valt de Beko vaatwasser DFN05311W binnen een A+ klasse en kun je het indelen als een zuinig toestel. Een identiek toestel in een energieklasse A verbruikt bijvoorbeeld tot 20% meer wat toch een aanzienlijk verschil is.
Geen risico op waterschade met de Beko vaatwasser DFN05311W
Heb je al eens een vaatwasser gehad waarbij je hele vloer plots onder water stond? Dan weet je dat dit behoorlijk wat schade en problemen kan veroorzaken. De Beko vaatwasser DFN05311W is voorzien van een WaterSafe+ systeem dat in geval van overlopen het water afsluit en de machine laat aflopen. Zo blijft de keuken altijd netjes en is er geen risico dat ze onder water komt te staan.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Beko vaatwasser DFN05311W reviews

About the Author