Beko vaatwasser DFN05311X review

Beko vaatwasser DFN05311X review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser DFN05311X

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko vaatwasser DFN05311X
Het reinigen van jouw vuile vaat kun je voortaan overlaten aan deze vaatwasser. Het apparaat heeft namelijk een vulcapaciteit van 13 couverts en er kan gekozen worden uit 5 verschillende vaatwasprogramma's, waaronder een kort 30 minuten programma.
Het geschikte apparaat voor een stralend schone vaat
Het vrijstaande, zilveren kastontwerp is voorzien van 13 couverts en een korf voor het bestek. Het is mogelijk om deze korf uit het apparaat te halen, zodat je niet steeds hoeft te bukken als je het schone bestek weer terug in de keukenlade wil leggen. Met 5 verschillende vaatwasprogramma's zal er altijd een geschikt programma zijn om jouw vuile vaat optimaal te reinigen. Er is zelfs een programma dat in maar liefst 30 minuten de vuile vaat weer stralend schoon kan krijgen. Ideaal wanneer je zo snel mogelijk schone borden, bestek en glazen nodig hebt.
Lager energieverbruik dankzij optimale zuinigheid
Een voordeel van deze Beko vaatwasser is dat het apparaat energie-effici├źntieklasse A+ heeft. Dit komt neer op een jaarlijks energieverbruik van 295 kilowattuur. Door een energiezuinige vaatwasser aan te schaffen, bespaar in je in de toekomst op de kosten voor elektriciteit. Bovendien is deze Beko vaatwasser dankzij het lagere energieverbruik minder schadelijk voor het milieu.
Reinigen in stilte
Met een geluidsniveau van 49 decibel is dit apparaat vrij stil te noemen. Je kunt 49 decibel namelijk vergelijken met zacht gefluister, waardoor je weinig hinder van het apparaat zult ervaren. De vaatwasser is daarom ook prima in een open keuken te plaatsen. Dankzij de Beko vaatwasser DFN05311X kun je veel tijd besparen. Het enige wat je namelijk nog hoeft te doen is het in- en uitruimen van de vaatwasser, een vaatwastablet toe te voegen en het reinigingsprogramma te kiezen. De rest gaat vanzelf! Bovendien is de vaatwasser energiezuinig en maakt het apparaat weinig geluid.

Laatst bekende prijs: € 299.95

Bekijk alle Beko vaatwasser DFN05311X reviews

About the Author