Beko vaatwasser DFN26220W review

Beko vaatwasser DFN26220W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko vaatwasser DFN26220W

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Een milieuvriendelijke, zuinige vaatwasser voor een schitterend schone vaat
De Beko DFN26220W vaatwasser is een zuinige vaatwasser, die drie keer zo snel is als de standaard vaatwasser. Voor een schitterend schone vaat.
Energie- en waterbesparing
De Beko DFN26220W vaatwasser komt met een energielabel van A +++. Zeker in deze tijd, waarin energiebesparing meer dan ooit een noodzaak is, geeft Beko met de DFN26220W duidelijk blijk van zijn milieuvisie. De vaatwasmachine is voorzien van een wrijvingloze en haast geruisloze ProSmart ™ Inverter Motor, die twee keer rustiger is dan de meeste andere motoren en een belangrijke bijdrage levert aan het besparen van energie en water. Deze vaatwasser is zeer handig in gebruik, onder meer vanwege het uitschuifbaar bestekmandje en de in hoogte verstelbare bovenste lade.
Extra veiligheid
De Beko DFN26220W vaatwasser beschikt over allerlei technische snufjes, waarvan de WaterSafe één van de handigste is: het zorgt voor extra veiligheid doordat de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld, wanneer de waterinlaatslang om welke reden dan ook begint te lekken. Dankzij het automatische programma wordt de mate van vervuiling van het vaat vastgesteld door sensoren, die vervolgens helemaal zelf de juiste wascycli bepalen. Deze vrijstaande vaatwasser zorgt gegarandeerd voor een brandschone vaat, zonder jou al te veel hoofdbrekens te bezorgen.
Snel en functioneel
Wie ooit een grote groep bezoekers heeft gehad – of ze nu uitgenodigd waren of onverwachts kwamen binnenvallen – weet dat het geen optie is om te wachten op schone glazen, borden en bestek. Je zou je gasten zeker niet willen laten wachten op de tweede ronde aan drankjes en voorgerechten, terwijl de vaatwasmachine zijn tijd neemt om de vaat schoon te krijgen. Dankzij de Fast + Function optie van de Beko DFN26220W vaatwasser kun je je vaat drie keer sneller dan normaal brandschoon krijgen. De vaatwasser kan je tot 70% van je waardevolle tijd besparen, waardoor je des te meer tijd hebt om met je gasten door te brengen. Wie op zoek is naar een energiezuinige, milieuvriendelijke, geruisloze en makkelijk te bedienen vaatwasser, die fantastische schoonmaakprestaties levert, zal veel profijt hebben van de Beko DFN26220W.

Laatst bekende prijs: € 328.00

Bekijk alle Beko vaatwasser DFN26220W reviews